Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Hardware 8 oktober 2020

Apple AirPods Studio mogelijk uitgesteld, verschijnt waarschijnlijk in november

Als we de nieuwste geruchten ogen geloven, dan verschijnt de AirPods Studio van Apple in november van dit jaar. Dat is de maand dat het product aangekondigd wordt; onduidelijk is wanneer de headphones dan te koop zullen zijn. Dit moet de eerste over-ear-koptelefoon van Apple onder zijn eigen merknaam worden.

Eerder deze week kwam in het nieuws dat Apple geen hoofdtelefoons meer verkoopt van andere merken in zijn eigen Apple-winkels, zowel online als offline. Daardoor verscheen het gerucht dat het bedrijf mogelijk binnenkort dus zijn eigen over-ear headphones zou aankondigen. Dat is een product waar al maanden over geschreven en gespeculeerd wordt, maar dat we nog niet gezien hebben. Misschien werkt Apple er achter de schermen aan, maar zijn er vertragingen opgedoken door de aanhoudende pandemie; maar voor hetzelfde geld werkt Apple misschien helemaal niet aan zo’n product.

AirPods Studio verschijnt mogelijk in november

Het laatste woord is er in elk geval nog niet over gesproken. Een bekende informatielekker, Jon Prosser, laat namelijk weten dat één van zijn bronnen heeft gemeld dat Apple nu bezig is met de massaproductie van de AirPods Studio. Die massaproductie zou pas op 20 oktober aanstaande stoppen. Dit zou betekenen dat de koptelefoon dus niet eerder dan eind oktober of begin november gepresenteerd wordt. Meestal zijn Apple-producten vlak na de onthulling meteen te koop, dus dat zou ook betekenen dat die headphone een week of misschien twee weken na de onthulling te koop is.

In het kader van communicatie heeft Apple nu een aantal mogelijkheden. Het kan ook zijn dat we tijdens het iPhone 12-evenement van volgende week te horen krijgen dat de AirPods Studio aanstaande is. Maar een simpel persbericht of misschien wel een event in november behoren ook tot de mogelijkheden. Dit jaar heeft Apple vaker nieuwe producten via een persbericht onthuld, dus die kans is in elk geval groot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple AirPods Studio mogelijk uitgesteld, verschijnt waarschijnlijk in november
Sluiten