Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 23 september 2020

Nomad kondigt Slim Strap bandjes van leer aan voor de Apple Watch

De Apple Watch is een smartwatch die van vele markten thuis is. Dagelijks motiveert hij je om op een betere manier met je leven om te gaan, terwijl je tegelijkertijd altijd kunt zien hoe laat het is.

Toch kent de Apple Watch één nadeel: het standaard bandje wat er bij wordt geleverd is niet door iedereen geliefd. Wil je liever iets anders? Dan kun je wellicht aankloppen bij Nomad die een aantal nieuwe Slim Strap bandjes heeft onthuld.

Nomad-bandjes voor de Apple Watch

De Slim Strap Apple Watch van Nomad is beschikbaar voor de 38/40mm smartwatch van Apple. Deze zijn iets dunner dan de huidige Horween Leather Straps-bandjes die het bedrijf op de markt heeft. De bandjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud, waardoor ze op die manier goed zouden matchen met je hippe klokje. Het is helaas wel jammer dat de bandjes dus niet beschikbaar zijn voor de grotere modellen die inmiddels op de markt zijn.

Bandjes voor je Apple Watch

Volgens Nomad heeft dat ook een goede reden. De Slim Strap Apple Watch-bandjes zouden voornamelijk bedacht zijn door de vrouwen in het team. Nu begeef ik me op glad ijs door een doelgroep over één kam te scheren, maar over het algemeen zijn de vrouwelijke gebruikers meer tevreden over de kleinere versie, die beter bij hen past. Ikzelf heb met mijn behaarde mannelijke armen een 44mm Series 3 en daar past dus zo’n net leren bandje blijkbaar minder goed bij.

Nu beschikbaar

Mocht je net een nieuwe Apple Watch Series 6 in huis hebben gehaald, de kleinere variant dan, en niet tevreden zijn met het bandje dat er bij zit, dan kun je de variant van Nomad nu in huishalen. Op dit moment bij de webshop zelf, maar wellicht dat hij later ook in een Nederlandse winkel is te vinden. Wil je meer lezen over de Apple Watch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nomad kondigt Slim Strap bandjes van leer aan voor de Apple Watch
Sluiten