Jelle van Es
Jelle van Es App Store 21 september 2020

Nike Run Club for Apple Watch brengt wijzerplaten, nieuwe features en meer!

De Apple Watch kent vele voordelen. Wat het voor mij het meest interessant maakt, is dat het me motiveert om dagelijks te sporten. Zeker wanneer je van rennen houdt, heeft het een meerwaarde en is de Nike Run Club app een redelijke must-have.

De Nike Run Club app heeft nu verschillende updates doorgevoerd gekregen op de Apple Watch en de Apple Watch Nike hardware. Volgens het bedrijf moeten de verbeteringen er voor zorgen dat de gebruiker een rijkere ervaring geeft voor, tijdens en na het rennen.

Nike Run Club app update

Met de Apple Watch-update van de Nike Run Club app krijg je onder andere toegang tot een nieuwe face, mits je één van de Apple Watch Nike hardware modellen in je bezit hebt. Met deze nieuwe watch krijg je nog meer duidelijkheid over de prestaties die je levert. Zo kun je makkelijk zien wat het tempo is wat je loopt en hoe dat na verloop van tijd of juist afloopt. Daarnaast zien je hoeveel kilometer je in een maand tijd al hebt afgelegd. Ideaal dus om via watchOS 7 te delen met je vrienden om te laten zien hoe goed je prestaties zijn. Maar ook binnen de app wanneer je een gewone watch hebt is van alles te vinden, zoals je op de website van het bedrijf kunt lezen.

Nike Run Club
Houd je streak in leven

Wanneer je klaar bent met rondrennen, dan is het goed om te weten dat er nieuwe achievements zijn te halen binnen de Nike Run Club app. Nike heeft het zelf over Streaks. Wanneer je elke week minstens één keer gaat rennen, dan krijg je zo’n streak badge. Het is dan het doel om dat elke week vol te houden, om op die manier de streak in leven te houden. En deze zie je dan op de Apple Watch face.

Probeer het zelf

Heb je met de laatste zonnestralen van deze nazomer zin om je sportschoenen aan te trekken en zelf te beginnen met je eerste streak? Dan kun je de Nike Run Club app hier downloaden. Wil je meer lezen over de Apple Watch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nike Run Club for Apple Watch brengt wijzerplaten, nieuwe features en meer!
Sluiten