Mariah Carey krijgt eigen kerstshow op Apple TV+

Door: Jeroen Kraak - 8 reacties
Mariah Carey Apple TV+
(Afbeelding: Angela Weiss / AFP)

Als het kerst is, weet je één ding zeker. Je gaat Mariah Carey heel vaak horen. Als je Apple TV+ hebt, gaat dat nog meer gebeuren.

All I Want For Christmas is You, hoort natuurlijk bij de decembermaand. Zodra je het hoort kom je meteen in de kerststemming en haal je het liefst een fles wijn uit de kelder. Hoewel ze het tegenwoordig vaker vals en dan echt goed hebben we gelukkig nog steeds de studio-opnames waarin het wel goed klinkt.

Kerstmis vieren met Mariah Carey

Je zou het niet denken, maar het nummer bestaat inmiddels al 25 jaar. Voor Apple TV+ is het een reden om een speciale kerstmisspecial te maken met Mariah Carey. Apple beschrijft het als volgt. “Mariah Carey’s Magic Christmas Special is een exclusief evenement van de wereldwijde superster Mariah Carey die rond kerst op Apple TV+ verschijnt. De nieuwe special komt uit op de 25ste verjaardag van All I Want For Christmas Is You waarin Carey en verrassingsacts van een sterrencast je een magische reis rond kerstmis bezorgen.”

Grote plannen van Apple TV+

Overigens blijft het niet bij alleen grote artiesten, Apple TV+ heeft ook een aantal grote namen aangetrokken om de special tot een succes te maken. Zo heeft het productiemaatschappij Done + Dusted aangetrokken voor de serie. Het bedrijf was eerder verantwoordelijk voor grote liveshows zoals The Disney Family Singalong en The Little Mermaid Live. De show wordt geregisseerd door Hamish Hamilton. Hij deed eerder de halftime show van de Super Bowl en de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Apple geeft geen verdere details over de special. We hebben dus geen enkel idee wie de verrassingsacts zijn. Ook is geen datum genoemd, maar we weten dus dat het ergens rond de feestdagen is. I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need. Laten we hopen dat het deze show is.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  Mariah Carey èn Kerst.

  Maak me gek. .;)

 • Profielfoto
  ¿`„

  vreselijk! Dat gepiep en dat gezucht van die meid overheerst het zingen. Haar platen zijn puur Evil. Een volkomen mislukte Whitney Houston.

  neem mij niet kwalijk, ik liet me even gaan het is duidelijk Apple had dit voor mij niet hoeven te doen. ?

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  I don’t want a lot for Christmas…

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Elk jaar voor de Kerst openen ze de kist voor een korte periode en mag Mariah haar kunstje doen. En dan gauw het deksel er weer op.

 • Profielfoto
  error

  Horror. Dat hele Apple tv+ is wel heel erg America First. Nergens scherpe randjes. Oogpap.

 • Profielfoto
  ¿`„

  error op 1 september 2020 13:47
  Horror. Dat hele Apple tv+ is wel heel erg America First. Nergens scherpe randjes. Oogpap.

  Eens ! En een pluim voor het woord ‘oogpap’.

 • Profielfoto
  sedikit

  Typisch product van het misverstand dat galmen en hoge tonen per definitie hetzelfde is als goed zingen.

 • Profielfoto
  RV

  The world according to Jess Goldblum, Long way up, Boys state, the oprah conversation, Oprah’s bookclub, greatness code, beasty boys story, Dads, Home, Dear, Visible out on television, oprah talks….. misschien iets minder reality/ docu en graag wat meer series en films…..ik ben best enthousiast over apple tv+ maar de laatste tijd vind ik de focus te zeer op reality/docu en vind ik de kwaliteit afnemen (al is Ted Lasso super)…. en inderdaad super amerikaans met heel veel irritante productplacement. De iphones en ipads komen wel heel erg vaak en nadrukkelijk in beeld.