Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 1 september 2020
Leestijd: 2 minuten

Mariah Carey krijgt eigen kerstshow op Apple TV+

Als het kerst is, weet je één ding zeker. Je gaat Mariah Carey heel vaak horen. Als je Apple TV+ hebt, gaat dat nog meer gebeuren.

All I Want For Christmas is You, hoort natuurlijk bij de decembermaand. Zodra je het hoort kom je meteen in de kerststemming en haal je het liefst een fles wijn uit de kelder. Hoewel ze het tegenwoordig vaker vals en dan echt goed hebben we gelukkig nog steeds de studio-opnames waarin het wel goed klinkt.

Kerstmis vieren met Mariah Carey

Je zou het niet denken, maar het nummer bestaat inmiddels al 25 jaar. Voor Apple TV+ is het een reden om een speciale kerstmisspecial te maken met Mariah Carey. Apple beschrijft het als volgt. “Mariah Carey’s Magic Christmas Special is een exclusief evenement van de wereldwijde superster Mariah Carey die rond kerst op Apple TV+ verschijnt. De nieuwe special komt uit op de 25ste verjaardag van All I Want For Christmas Is You waarin Carey en verrassingsacts van een sterrencast je een magische reis rond kerstmis bezorgen.”

Grote plannen van Apple TV+

Overigens blijft het niet bij alleen grote artiesten, Apple TV+ heeft ook een aantal grote namen aangetrokken om de special tot een succes te maken. Zo heeft het productiemaatschappij Done + Dusted aangetrokken voor de serie. Het bedrijf was eerder verantwoordelijk voor grote liveshows zoals The Disney Family Singalong en The Little Mermaid Live. De show wordt geregisseerd door Hamish Hamilton. Hij deed eerder de halftime show van de Super Bowl en de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Apple geeft geen verdere details over de special. We hebben dus geen enkel idee wie de verrassingsacts zijn. Ook is geen datum genoemd, maar we weten dus dat het ergens rond de feestdagen is. I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need. Laten we hopen dat het deze show is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Mariah Carey krijgt eigen kerstshow op Apple TV+
Sluiten