Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 14 september 2020
Leestijd: 2 minuten

‘Lekker komt met nieuwe details over Apple Watch Series 6’

De presentatie van de Apple Watch Series 6 lijkt al aangekondigd door Apple. Een lekker weet echter al wat informatie te melden.

Het Apple Time Flies-event is aangekondigd voor 15 september. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple daar twee nieuwe versies van de Apple Watch uit de doeken te doen. Als we lekker L0vetodream moeten geloven, weet hij al een aantal opmerkelijke nieuwtjes over de nieuwe smartwatch te melden.

De Apple Watch Series 6?

De tweets van L0vetodream zijn niet erg lang van stof. Als eerste duidt de releasedatum erop. Hij zegt dat het nieuwe device beschikbaar is vanaf 15 september. De datum waarom naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Apple Watch Series 6 wordt gepresenteerd.

Ook vertelt hij dat er een nieuwe kleur van de Apple Watch op de markt komt. Welke dat is, zegt hij niet. Toch lijkt dit mogelijk op blauw te duiden. Het thema van de presentatie is blauw en daarnaast gaan er ook al langere tijd geruchten over een blauwe iPhone 12. Die kleur lijkt dus ook bij de nieuwe smartwatch te passen.

Quick Charge

Daarnaast krijgt het nieuwe horloge vermoedelijk ook een quick charge. Hiermee laadt de Apple Watch Series 6 dus sneller op dan hun voorganger. Dat is niet een heel raar gerucht aangezien WatchOS 7 ook verschillende opties heeft om je slaap in de gaten te houden. Als je ’s nachts dus het horloge omhebt, heb je weinig tijd om hem op te laden voordat je de deur uitgaat. Veel mensen laden hun smartwatch daarom juist tijdens het slapen op.

iPad Air 4

Mogelijk komt morgen ook nog de iPad Air 4 voorbij. De lekker zegt ook dat er een device komt dat tussen de 569 en 599 dollar gaat kosten. Dat lijkt niet om de Apple Watch te gaan, aangezien die waarschijnlijk goedkoper is. De startprijs van de Apple Watch Series 5 ligt namelijk op 399 dollar. Of het allemaal echt waar is, zien we morgenavond om 19.00 uur.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Lekker komt met nieuwe details over Apple Watch Series 6’
Sluiten