Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 9 september 2020

iPhone: download deze strakke nieuwe Apple Event wallpapers

Gisteravond stuurde Apple de uitnodigingen de deur uit voor het Time Flies evenement. Op 15 september 2020 weten we wat het bedrijf uit Cupertino de komende tijd voor ons in petto heeft. Ter ere van het evenement zijn er nieuwe iPhone wallpapers te downloaden.

De wallpapers zijn afkomstig van grafisch vormgever AR7 en zijn gebaseerd op de huisstijl van het evenement.

iPhone wallpapers voor Apple evenement

Slechts een paar uur na de aankondiging van het Time Flies evenement deelde AR7 al de nieuwe wallpapers. Het gaat om twee verschillende achtergronden die gratis te downloaden zijn. De ene wallpaper heeft een witte achtergrond en het opvallende blauwe Apple logo in het midden. De tweede wallpaper laat hetzelfde zien, maar dan met een zwarte achtergrond.

Wie een iPhone heeft kan aan de slag met de achtergronden. Ze zijn te downloaden via deze Google Drive map. Het maakt niet uit met welk model jij rondloopt, ieder iPhone-model wordt ondersteund. Behalve de iPhone 12 dan natuurlijk.

Naast de achtergronden voor de iPhone-modellen, heeft AR7 de collectie ook iets uitgebreid dit keer. Zo zijn de nieuwe wallpapers ook beschikbaar voor Mac en kun je ze ook instellen op je iPad.

Time Flies

Zoals gezegd werd gisteravond een nieuw Apple evenement aangekondigd. Het bedrijf uit Cupertino gaat op 15 september om 19:00 uur nieuwe producten laten zien. Wat we precies te zien krijgen is nog niet bekend. Normaal gesproken laat Apple de nieuwe iPhone-modellen zien in september. Dit jaar zal het gaan om de iPhone 12 serie, maar door verschillende zaken lijkt het er sterk op dat deze line-up nog even bewaard blijft.

De naam van het evenement, Time Flies, geeft de indruk dat het zomaar eens om de nieuwe Apple Watch Series 6 kan gaan. Daarbij is er ook de verwachting dat we een nieuwe iPad Air te zien krijgen. Verder staan de AirTags en AirPods Studio ook nog op de planning. Misschien zien we deze twee producten volgende week dinsdag ook wel verschijnen.

Apple Time Flies event
De volledige uitnodiging

Meer weten over het evenement? Lees dan zeker dit artikel even.

Reageer op artikel:
iPhone: download deze strakke nieuwe Apple Event wallpapers
Sluiten