Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 30 september 2020
Leestijd: 2 minuten

iPhone 12 serie dan toch echt zonder Earbuds? iOS 14.2 levert het bewijs!

Het is de verwachting dat we ergens in oktober een evenement krijgen waarin Apple de iPhone 12 gaat onthullen. Op weg naar dit evenement zijn er echter al heel veel geruchten en denken we bepaalde dingen te weten over de nieuwe iPhone.

Zo is de kans zeer groot dat de iPhone 12 serie geleverd wordt zonder Earbuds. Enerzijds om de kosten van de productie te drukken en anderzijds om minder afvallen te creëren, daar veel gebruikers al toegang hebben tot draadloze earbuds, zoals de AirPods Pro. En nu lijkt er nieuw bewijs te zijn voor deze theorie.

iPhone 12 serie zonder Earbuds

De nieuwe aanwijzing dat de iPhone 12 serie geleverd wordt zonder Earbuds is te vinden in de iOS 14.2 beta. In iOS zit een zogenaamde radio frequency exposure disclaimer binnen de Settings app. Daarin zijn veiligheidswaarschuwingen te vinden over hoe de gebruiker zijn apparaat en de accessoires moet gebruiken. Volgens MacRumors is daar in de iOS 14.2 beta een verandering doorgevoerd. Dit was daarbij de oude beschrijving:

To reduce exposure to RF energy, use a hands-free option, such as the built-in speakerphone, the supplied headphones, or other similar accessories.

In deze quote hebben we het stukje van de meegeleverde headphones, oftewel de Earbuds even dikgedrukt om het aan te geven. En door deze onderstaande en nieuwe beschrijving krijgen we min of meer de bevestiging dat bij de iPhone 12 serie de oordopjes ontbreken.

To reduce exposure to RF energy, use a hands-free option, such as the built-in speakerphone, headphones, or other similar accessories.

Hier wordt dus niet meer gesproken van headphones die geleverd worden met je apparaat, zoals de iPhone 12. En dat bevestigt min of meer hetgeen dat we al een tijdje denken.

Ook geen oplader

Naast het ontbreken van de Earbuds bij de iPhone 12 serie, is de kans groot dat er ook geen oplaadblokje bij zit. Ook dit is om kosten te drukken en e-waste te reduceren. Wil je meer lezen over de geruchten van de nieuwe smartphone? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 12 serie dan toch echt zonder Earbuds? iOS 14.2 levert het bewijs!
Sluiten