Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 2 september 2020
Leestijd: 2 minuten

iPhone 12 Pro vervangt Midnight Green mogelijk door Dark Blue

Bloomberg schrijft dat Apple voornemens is een donkerblauwe iPhone 12 uit te brengen, die de groene versie moet vervangen. In oktober kondigt Apple naar verluidt vier nieuwe iPhones aan binnen de 12-lijn, dus we hoeven niet lang meer te wachten om te zien of dit gerucht klopt.

Toen Apple de iPhone 11-serie uitbracht, werd er ook een iPhone 11 Pro met de kleur Midnight Green aangeboden. In smartphoneland is dat nog steeds een onconventionele kleur, omdat veel fabrikant toch veelal leunen op zwart, grijs en wit. De laatste jaren is daar wel een omwenteling in te zien en komen we ook steeds vaker roze, goud en zelfs regenboogkleuren tegen. Maar kleuren als alleen blauw of alleen groen zijn nog altijd zeldzaam. Een smartphone is tegenwoordig een verlening van je persoonlijkheid, die natuurlijk moet aansluiting bij je eigen stijl. Dat geldt ook voor de aankomende iPhone 12-lijn.

iPhone 12 blauw
Blauwe iPhone 12

iPhone 12 in Dark Blue

Dit is zeker niet de eerste keer dat er gesproken wordt over een iPhone 12 die de blauwe kleur aangemeten krijgt. Eerder deze week schreven we hier op OneMoreThing nog over het gerucht, afkomstig van DigiTimes, dat Apple dit plan voor ogen heeft. De donkerblauwe kleur werd in januari ook al benoemd door Max Weinbach, die op Twitter vaak smartphonenieuws lekt. Omdat Apple nooit reageert op geruchten, is het moeilijk te achterhalen of het nieuws klopt. Gelukkig is september aangebroken en hoeven we dus niet lang meer te wachten op een bevestiging.

Meestal kondigt Apple in de herfst het portfolio voor het najaar en voorjaar aan. Dit jaar kunnen we verwachten dat de iPhone 12-lijn in oktober aangekondigd wordt en dat de producten dat in fases beschikbaar gesteld worden. Dit is ook allemaal op basis van geruchten, geruchten die ergens vandaan komen. Over de 12-lijn wordt gezegd dat we twee Pro-versies mogen verwachten: de Pro en Pro Max. De Pro Max krijgt naar verluidt een scherm van 6,7 inch en is daarmee de grootste iPhone ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPhone 12 Pro vervangt Midnight Green mogelijk door Dark Blue
Sluiten