iPhone 12 mini duikt wederom op dankzij stickers op hoesjes

Door: Jeroen Kraak - 3 reacties
iPhone 12 conceptafbeelding
(Afbeelding: BGR)

Binnen een paar weken krijgen we de verschillende varianten van de iPhone 12 te zien. Een daarvan wordt zeer waarschijnlijk de mini.

Veel mensen kijken uit naar de nieuwe iPhone 12. Het is de eerste smartphone van Apple die gebruik kan maken van het 5G-netwerk. Ondanks dat Apple de kaken stijf op elkaar houdt over de nieuwe telefoon is er toch al best veel uitgelekt. Natuurlijk zijn het allemaal geruchten en zal er best wel iets verschillen van al dat nieuws, maar toch lijkt één ding wel heel zeker te zijn: de telefoon krijgt vier varianten.

De verschillende varianten van de iPhone 12

Er komen twee gewone iPhone 12’s op de markt en twee Pro-edities. Een van de meest interessante varianten is de iPhone 12 mini. Deze krijgt een kleiner formaat waarbij Apple dus voor het eerst sinds lange tijd met een kleinere variant komt dan de ‘normale’ 6.1 variant. Bij de Pro komt net zoals vorig jaar een gewone en een Pro Max uit. Echter lijkt daar dit jaar een verschil in te zitten. Zo moet de Pro Max het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant worden.

Voor de verschillende telefoons zijn weer nieuwe aanwijzingen aan het licht gekomen. Zo heeft Twitteraar DuanRui foto’s geplaatst van de stickers voor de verschillende silicone hoesjes die Apple voor de nieuwe iPhones op de markt gaat brengen. Daarbij kunnen we onderscheid maken tussen de verschillende versies van de iPhone 12. Dit lijkt de geruchten over het formaat nog een keer te bevestigen. Ook de maken komen overeen met eerdere geruchten: de mini van 5.4 inch, de gewone en pro van 6.1 inch en de Pro Max van 6.7 inch.

Releasedatum?

De grote vraag is natuurlijk wanneer we de iPhone 12 kunnen verwachten. De meest hardnekkige geruchten is dat we op dinsdag 13 oktober een evenement van Apple komt waar het de varianten presenteert. Vanaf 16 oktober zal de telefoons dan ook te bestellen zijn en wellicht vanaf 23 oktober geleverd kunnen worden. Toch weet je bij Apple nooit alles 100 procent zeker qua geruchten.

Zit jij te wachten op een iPhone 12 mini? Laat het ons weten in de comments.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Sannetju

  Bij de verkoop vd smartphone hoesjes kan je al de iPhone 12 hoesjes kopen ook voor de iPhone mini .. dus uitgemaakte zaak welke het gaan worden toch..🤓

 • Profielfoto
  Gemstone

  Fijn dat Apple ook weer met kleine iPhones komt. Ik was al bang dat de SE2020 echt de laatste was. 😄

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Beetje snel na de iPhone SE 2020 toch? Maar goed: als het klopt zijn de formaten ruk. 5.4” is te klein en 6.1” is te groot. Misschien toch maar de 11pro van vorig jaar dan. Die was 5.8” net als mijn iPhone X