Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 16 september 2020

[DEALS] Diverse iPhone 11-modellen in prijs verlaagd

Gisteren werd de iPhone 12 niet onthuld, wat we eigenlijk al hadden verwacht. Maar dat betekent niet dat dat model niet snel komt. Wellicht dat daarom op verschillende plekken de diverse iPhone 11-modellen in prijs zijn verlaagd.

Overigens niet bij Apple zelf. Die vraagt nog steeds dezelfde adviesprijzen. De lagere prijzen vinden we bij webshops als Amazon, Belsimpel en Mobiel.nl. En zodoende kun je nu een mooi model scoren met enkele honderden euro’s korting.

De iPhone 11

We beginnen met de gewone iPhone 11, wat nog altijd een zeer fijne smartphone is. Zeker wanneer je laatste model een X of ouder is, is dit een goede update. Normaal gesproken kost deze bij Apple 809 euro, maar nu kun je hem op diverse plekken dus met korting kopen. Bij Amazon heb je de meeste kleurkeuze en scoor je de witte versie al vanaf 695 euro. Bij Belsimpel is hij vanaf 713 euro te koop, maar kun je wel gelijk een abonnement afsluiten. En bij Mobiel.nl zien we hem voor 698 euro terugkomen.

iPhone 11 featured 16x9
De iPhone 11

De 11 Pro

Dan de iPhone 11 Pro, waarmee je profiteert van een extra camera om op die manier nog mooiere foto’s te maken van alles wat je tegenkomt. Apple hanteert een adviesprijs van 1159 euro. Maar bij Amazon gaan ze daar al ruim tweehonderd euro onder zitten. Een gouden versie kost daar slechts 913 euro. Belsimpel zit daar een paar tientjes boven en daar scoor je voor 941 euro een gloednieuwe smartphone. Mobiel.nl doet het weer wat beter met een prijs van 921 euro.

iPhone 11 Pro line-up 001
Klik/tap voor groter.

De iPhone Pro Max

Tot slot hebben we nog de iPhone 11 Pro Max, wat nog altijd het vlaggenschip is voor Apple. Maar daar betaal je dan wel wat voor. Apple zelf heeft de goedkoopste versie op 1259 euro staan. Bij Amazon heb je de 64 GB-versie al voor 1029 euro. Maar wellicht is deze versie met 512 GB interessanter. Daar betaal je dan 1224 euro voor. Bij Belsimpel is de goedkoopste versie 1053 euro. En bij Mobiel.nl zien we hem voor 1040 euro voorbijkomen.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Kortom, flinke kortingen ten op zichte van de prijzen die Apple zelf hanteert. Wil je meer lezen over het huidige iPhone-mode? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[DEALS] Diverse iPhone 11-modellen in prijs verlaagd
Sluiten