Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Accessoires 14 september 2020

Nu bij IKEA: nieuwe kleuren hoezen en frontjes voor je Symfonisk speaker

Het is inmiddels een jaar geleden dat Sonos en IKEA de handen ineen sloegen voor een geslaagde samenwerking. Het Zweedse woonwarenhuis kwam met de Symfonisk-lijn en liet ons genieten van de kwaliteit en functionaliteit van Sonos, maar dan wel voor een scherpe prijs. Een minpunt was wel het gebrek aan kleur. Gelukkig komt daar nu verandering in.

Bezitters van een Symfonisk boekenplankspeaker of tafellampspeaker kunnen deze vanaf nu voorzien van een ander kleurtje. Dit kun je doen door middel van een frontje (voor de boekenplank) en een hoes (voor de tafellamp). Beiden zijn beschikbaar in twee verschillenden kleuren: rood en blauw. Duur is deze kleurrijke upgrade niet.

Geef je IKEA Symfonisk speaker meer kleur

De frontjes en hoezen zijn niet alleen online te bestellen, maar ook verkrijgbaar in de winkel.

Nederland heeft primeur te pakken

Deze kleurrijke upgrade zat er overigens al een tijdje aan te komen. Eind vorig jaar liet Ikea al doorschemeren dat ze naar andere kleuren aan het kijken waren. Op dat moment hadden we verwacht dat de speakers in nieuwe kleuren zouden verschijnen, maar dat is dus niet het geval. De Symfonisk-lijn is nog steeds alleen in het zwart en wit verkrijgbaar. Gelukkig kun je door de nieuwe hoezen en frontjes nu wel meer combinaties maken.

IKEA Sonos Symfonisk sneakers nieuwe kleuren
De blauwe hoes.

Nederland heeft overigens een primeur te pakken. Volgens The Verge zijn de Symfonisk hoezen en frontjes in slechts een beperkt aantal landen beschikbaar. Alleen Nederland wordt specifiek genoemd in het artikel. Amerikanen zullen bijvoorbeeld nog even moeten wachten op deze kleurrijke upgrade.

Ikea verlaagt prijs Trådfri

Dit is overigens niet het enige goede nieuws dat IKEA voor ons in petto heeft. De Zweedse woongigant heeft namelijk ook de Trådfri verbindinghub flink in prijs verlaagd. Deze kostte voorheen 32,95 euro, maar is nu voor 24,95 euro in huis te halen. Met de Trådfri verbindinghub kun je slimme IKEA producten koppelen een aansturen met een telefoon of smart assistant.

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate linkjes. Wanneer je een product koopt via een link in dit artikel krijgen wij daar een percentage van. Jij merkt daar als consument helemaal niets van en betaalt ook niet meer.

IKEA Sonos Symfonisk sneakers nieuwe kleuren
Zwarte Symfonisk speaker met blauw frontje.
IKEA Sonos Symfonisk sneakers nieuwe kleuren
Witte Symfonisk speaker met rode hoes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu bij IKEA: nieuwe kleuren hoezen en frontjes voor je Symfonisk speaker
Sluiten