Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 28 september 2020

[DEALS] Bol.com geeft mooie korting op Philips Hue-producten

Op OneMoreThing hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat smarthome-gadgets zeer populair zijn bij onze lezers. Met name de producten van Philips Hue zijn in trek. Wat dat betreft is het goed nieuws dat deze nu met korting te koop zijn bij Bol.com

In dit artikel plaatsen we daarbij zogenaamde affiliate linkjes naar producten. Wanneer iemand iets koopt via deze link ontvangen wij een kleine commissie, zonder dat jij daar extra voor betaald. Mocht je daar een menig over hebben, laat het ons dan vooral weten in de comments. We schrijven dit artikel voornamelijk omdat in het verleden gebleken is dat er veel vraag naar is.

Philips Hue: 2+1 gratis

De Philips Hue-actie bij Bol.com is er eentje waarbij je twee producten koopt en dan de derde gratis krijgt. Oftewel drie halen, twee betalen. Uiteraard reken je daarbij de twee duurste producten af en krijg je het goedkoopste gratis. Wat dat betreft is het altijd verstandig om drie producten van ongeveer dezelfde prijs te scoren. Twee units van 120 euro en dan één van 20 euro zet wat dat betreft geen zoden aan de dijk.

Philips Hue Lightstrip 2020 16x9
Lichtstrips ook met korting

En heel eerlijk: het aanbod is niet heel erg uitgebreid. Toch is er één product dat gelukkig onder de actie valt: de Philips Hue Bridge, welke je hier kunt scoren. Dit is namelijk de basis van je setup en kun je uiteindelijk vijftig smartlampen mee verbinden. Zonder dit ding kun je niet zo heel erg veel, dus als je nog geen smarthome hebt, dan is dit de basis. Daarbij wil je gelijk iets leuks. Wat te denken van deze tafellamp? Daarmee heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende kleuren. Dat kan voor sfeer in de huiskamer zorgen, maar past ook goed in een slaapkamer.

Buiten ook sfeer

De zomer is net voorbij, waardoor deze lichtstrip eigenlijk iets te laat komt. Voordat je het weet is het echter weer lente en kun je op warme avonden voor sfeer zorgen in de tuin. En anders is het nog altijd handig om te gebruiken bij een balkon en op die manier van sfeer genieten. De laatste tip in dit verhaal is deze plafondlamp. Weer eens wat anders dan wat je nu hebt. De actie is op het moment van schrijven nog enkele dagen geldig.

Reageer op artikel:
[DEALS] Bol.com geeft mooie korting op Philips Hue-producten
Sluiten