Jelle van Es
Jelle van Es App Store 18 september 2020

Beleef je een mooi avontuur in Marble Knights op de Apple Arcade

De kans is redelijk groot dat de ontwikkelaar WayForward Games je niet heel erg veel zegt. Toch is het een game-ontwikkelaar die al dertig jaar mee gaat. En vanaf vandaag kun je Marble Knights op de Apple Arcade van deze ontwikkelaar beleven.

De bekendste titel die de ontwikkelaar heeft uitgebracht is Shantae, een platformgame voor de Game Boy Color. Daarnaast heeft de ontwikkelaar vooral wat kleinere games gemaakt. Dat belooft niet veel goeds, maar als we kijken naar de trailer van Marble Knights, dan is dat toch wel het proberen waard op de Apple Arcade.

Marble Knights op de Apple Arcade

En dat is natuurlijk het grote voordeel van de Apple Arcade. Wanneer je een abonnement hebt op de service, dan kun je gewoon verschillende games gaan proberen om te kijken of er iets bij zit wat bevalt. Op die manier kun je Marble Knights gewoon een kans geven. Want het is eerlijk gezegd wel een beetje vreemd: een actiegame waarbij de verschillende helden op een knikker rondrollen. Je moet er maar opkomen zullen we zeggen. Bekijk de trailer hieronder.

Afgaande op deze trailer ziet het er naar uit dat Marble Knights op de Apple Arcade diverse elementen kent. Ten eerste is het een game waarbij je te maken krijgt met verschillende vijanden die je in stukjes moet hakken. Daarmee verdien je geld en dat kun je waarschijnlijk gaan gebruiken voor upgrades. Er zijn daarnaast diverse schatten in de game te vinden om je nog sterker te maken. Maar er komen ook verschillende puzzelelementen bij kijken. Daarbij is het zaak om goed gebruik te maken van de verschillende personages en de vaardigheden.

Samen spelen

Mocht je een gamer zijn die graag samen speelt met vrienden, dan ben je bij Marble Knights op de Apple Arcade ook aan het juiste adres. De game is namelijk met vier spelers tegelijkertijd te spelen. Mocht je interesse hebben, dan is het goed om te weten dat hij nu beschikbaar is. Wil je lezen over meer games? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beleef je een mooi avontuur in Marble Knights op de Apple Arcade
Sluiten