Mark Hofman
Mark Hofman OMT Specials 14 september 2020

Apple’s Time Flies event: dit verwachten onze lezers op 15 september

Morgenavond 19:00 uur Nederlandse tijd laat Apple een aantal nieuwe producten zien. Tijdens het Time Flies evenement, dat vorige week werd aangekondigd, zullen veel mensen met spanning afwachten wat o.a. Tim Cook te melden heeft. Maar wat zijn de verwachtingen?

We kunnen kijken naar welke geruchten in rondgaan, maar kunnen ook naar onze eigen experts luisteren. De lezers van One More Thing zelf. In de weekendpoll werd jullie gevraagd wat jullie verwachten van morgen en dit is het resultaat.

Apple Event 15 september: dit verwachten jullie

Dat we allemaal uitkijken naar wat er morgen gaat gebeuren is geen geheim. Wat onze verwachtingen precies zijn, dat was nog een beetje de vraag. Nadat 3110 van onze lezers de poll van afgelopen zaterdag hebben ingevuld, weten we ook daadwerkelijk wat deze verwachtingen zijn.

Met 28,3% van de stemmen (880 in totaal) mag het duidelijk zijn dat de meeste van jullie de Apple Watch Series 6 verwachten. Iets waar wij ons, zeker na alle geruchten en de titel van het evenement (Time Flies) volledig bij aansluiten. Daarnaast verwachten jullie, met 20,23% van de stemmen (629 in totaal), ook de Apple One streamingbundel. Deze dook vorige week al op en dat heeft de verwachtingen zeker aangewakkerd. Op de derde plaats, met 15,88% van de stemmen (494 in totaal), staat een nieuwe iPad Air.

Apple Watch 6
Apple Watch 6?

De volledige lijst ziet er als volgt uit:

  • Apple Watch Series 6 | 880 stemmen (28,3%)
  • Apple One abonnementsbundel | 629 stemmen (20,23%)
  • iPad Air | 494 stemmen (15,88%)
  • AirTags | 453 stemmen (14,57%)
  • Koptelefoon | 176 stemmen (5,66%)
  • HomePod | 156 stemmen (5,02%)
  • AirPods | 116 stemmen (3,73%)
  • AirPower | 112 stemmen (3,6%)
  • Iets anders | 94 stemmen (3,01%)

‘Apple Silicon of nieuwe MacBook Air’

In de reacties werd duidelijk waarom bepaalde dingen verwachten werden. Zo liet Frans weten dat hij de Apple Watch en de iPad Air verwacht. Mede dankzij de naam van het evenement: Time Flies.

“Time verwijst natuurlijk naar Watch en Flies waarschijnlijk naar (iPad) Air. Time Flies betekent ook dat iets eerder gebeurt dan verwacht, daarom denk ik der mogelijk ook een eerste Apple Silicon Mac wordt aangekondigd. Nieuwe MacBook Air misschien?”

Caszz laat weten dat hij toch gewoon de aankondiging van de iPhone 12 verwacht, “ook al zegt men dat dat niet wordt aangekondigd”. Iets waar MacAanZee zich bij aansluit:

“Ik denk dat Apple, naast Apple Watch 6 en koptelefoon, tóch ook de nieuwe iPhones presenteert. Waarom zouden ze daarmee wachten? Ze kunnen ze beter nu presenteren, ook als ze pas wat later leverbaar zijn!”

Luuk Lemmens proeft de innovatie uit Cupertino:

“Tijdreizenden vliegen”

En mmww trapt een open deur in:

“Iets wat duur is!”

Apple’s Time Flies evenement live kijken

Morgen om 19:00 uur gaat Apple dus los. Het bedrijf uit Cupertino presenteert de nieuwe producten tijdens het Time Flies evenement en jij kan live meekijken. Naast het feit dat dit mogelijk is via de website van Apple zelf, kan je ook dit jaar gewoon weer op YouTube meekijken.

In dit artikel leggen we het je allemaal uit.

Reageer op artikel:
Apple’s Time Flies event: dit verwachten onze lezers op 15 september
Sluiten