Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 15 september 2020

Apple’s Time Flies: zo kijk je vanavond live naar het evenement

Het wordt een mooie week als je jezelf ziet als een liefhebber van alles dat met het bedrijf uit Cupertino te maken heeft. Vanavond wordt het Time Flies evenement van Apple gehouden.

Vroeger kun je dat soort dingen eigenlijk alleen maar via liveblogs volgen. Gelukkig zijn er vandaag de dag diverse livestreams beschikbaar. En als je niks van het evenement wilt missen, dan is dit alvast een goede voorbereiding op het geen dat komen gaat.

Bekijk het Apple Time Flies evenement live

Het helpt daarbij dat Apple nu alvast een live stream placeholder op Youtube heeft gezet. Op die manier weet je in elk geval de link van het evenement. In de onderstaande embed kun je het rustig bekijken. Als je vervolgens naar Youtube zelf gaat, dan kun je daar gemakkelijk een herinnering instellen. Maar dat kun je ook gewoon in je normale agenda doen. Het evenement wordt op 15 september om 19 uur Nederlandse tijd gehouden. Op die manier weet je dus zeker dat je straks geen seconde mist van hetgeen dat het bedrijf gaat aankondigen.

Zo simpel is het eigenlijk deze keer. Vroeger moest je speciale websites openen en bepaalde plugins hebben om het te volgen, maar tegenwoordig is het dus eigenlijk gewoon een Youtube-stream. Daarnaast is de kans aanwezig dat er alsnog een stream te volgen is op de website van Apple. De afgelopen keren liep die echter een paar seconden achter op de stream op Youtube. Wat dat betreft is die laatste de beste keuze om niks te missen van het Apple Time Flies evenement.

Focus op Apple Watch en iPad

De verwachting op dit moment is dat het evenement vooral gaat draaien op de Apple Watch Series 6 en aankondigingen op het gebied van de iPad. De iPhone 12 krijgt waarschijnlijk op een later moment zijn eigen digitale evenement. Dus als je daar op wacht, hoop ik dat je niet bedrogen uitkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple’s Time Flies: zo kijk je vanavond live naar het evenement
Sluiten