Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 30 september 2020

Apple’s mooie plannen voor de Olympische Spelen: speciale Apple Watch bandjes

De Olympische Spelen in Tokio zijn dit jaar door de uitbraak van het coronavirus niet doorgegaan. Volgend jaar moet het dan echt gebeuren, anders wordt er helemaal een streep doorgezet. Apple leek plannen te hebben om het evenement te gebruiken om speciale Apple Watch bandjes uit te geven.

Doordat het grootste sportevenement van het jaar niet doorging, zijn de Apple Watch bandjes uiteindelijk ook niet op de markt gebracht. Toch zijn ze nu op Twitter verschenen, waardoor we een idee krijgen van wat het plan was.

Apple Watch bandjes voor de Olympische Spelen

De Apple Watch bandjes zijn op Twitter gedropt door een anonieme Twitteraar. Zonder er echt duiding bij te geven, dropte deze persoon de onderstaande tweet waarin je zo’n nieuw bandje ziet.

De Apple Watch bandjes zouden de kleuren van de vlag van het desbetreffende land tonen en aan de binnenkant voorzien zijn van de afkorting van het land. JPN in de tweet hierboven staat dus voor Japan en in de hoofdimage zien we DEN wat staat voor Denemarken. Het is overigens niet voor het eerst dat Apple de Olympische Spelen aangrijpt om een speciale accessoire op de markt te brengen. Eerder deed het bedrijf dat al met de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Ook toen werden er speciale bandjes op de markt gebracht, die je enkel in één Apple Store in de Braziliaanse stad kon kopen.

Wellicht in 2021

Wellicht dat Apple deze Apple Watch bandjes al geproduceerd heeft en in magazijnen heeft opgeslagen. De kans is aanwezig dat ze dan volgend jaar met het evenement alsnog op de markt komen. Het is alleen wel te hopen dat het bedrijf er dan niet voor kiest om het in een enkele winkel te kopen. Hoewel we hopen dat de situatie in 2021 verbeterd is, is het nog altijd geen goed idee om massaal bij elkaar te komen in winkels. Wil je meer weten over de smartwatch van Apple? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple’s mooie plannen voor de Olympische Spelen: speciale Apple Watch bandjes
Sluiten