Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 18 september 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple Watch voorzien van nieuwe wijzerplaten: dit zijn ze allemaal

Met de komst van watchOS 7 voor Apple Watch heeft de smartwatch een aantal handige nieuwe functionaliteiten gekregen. Daarover kun je hier meer lezen. Maar er zijn ook een aantal nieuwe faces om mee aan de slag te gaan.

Met de nieuwe Apple Watch faces heb je de mogelijkheid om je smartwatch naar je eigen stijl aan te passen. Op die manier word je elke keer dat je op je horloge kijkt hopelijk een beetje blij van wat er allemaal mogelijk is.

De nieuwe Apple Watch faces

Deze nieuwe Apple Watch faces werken niet op elke versie. Als je de Series 4 of nieuwer hebt, dan kun je ze allemaal gebruiken, maar bij een Series 3 of ouder werken bepaalde varianten niet. In de onderstaande video zie je de verschillende faces op je gemak voorbij komen.

Website Macrumors vatte de video met de verschillende faces als het volgt handig samen:

  • GMT The GMT face shows multiple time zones at once, while also taking into account your physical location. 12-hour time is displayed on the inner dial with local time, while the outer dial displays 24-hour time.
  • Count Up The Count Up face lets you start tracking elapsed time by tapping the bezel.
  • Chronograph Pro This face was previously available in the ‌watchOS 7‌ betas and features multiple time scales (60, 30, 6, or 3 seconds) along with a tachymeter to measure speed based on time travel over a set distance.
  • Typograph The typograph face displays numerals in three custom type styles (custom, modern, and rounded) and four different scripts ( Arabic, Arabic Indic, Devanagari, and Roman) with each combo tailored to fit the face perfectly.
  • Artist For the Art watch face, Apple collaborated with artist Geoff McFetridge to create an Apple Watch face that features artistic animated faces with the time overlaid.
  • Memoji The Memoji face brings animated Memoji to the Apple Watch that react to touch.
  • Stripes face Features different striped patterns in a variety of colors for supporting sports teams, matching what you’re wearing, and more. You can choose the number of stripes, the number of colors, and rotate the stripes in any angle.

Veel te beleven

Wil je meer lezen over alles wat met de Apple Watch en watchOs 7 te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.