Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 3 september 2020

‘Apple Watch Series 6 waarschijnlijk niet onthuld tijdens iPhone 12-event’

Normaliter worden nieuwe iPhone- en Apple Watch-modellen aangekondigd tijdens een (fysiek) event in september. Echter, 2020 is nou niet bepaald een normaal jaar, dus moeten we er ook in techland rekening mee houden dat dingen anders gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de aankondigen en productlanceringen van Apple.

Hoe we dit jaar de nieuwste aankondigingen van Apple te zien krijgen, is nog niet helemaal duidelijk. We kunnen er op z’n minst rekening mee houden dat de iPhone 12 dit jaar niet live door personen op een podium aangekondigd wordt. Tijdens WWDC zagen we hoe Apple al omging met digitale presentaties. Uiteraard worden persberichten dan vrij rap gedeeld met de pers, zodat het nieuws wel snel verspreid kan worden. Vorig jaar zat er nog een complete zaal vol journalisten te kijken naar alle najaarsaankondigingen. Dat was de wereld van toen, nu hebben we te maken met een nieuwe status quo.

En de Apple Watch Series 6 dan?

Vorige maand claimde lekker Jon Prosser nog dat Apple voornemens is de nieuwe iPad- en Apple Watch-modellen in de tweede week van september aan te kondigen, middels persberichten. Ook zei hij dat de iPhone 12-lijn in oktober gepresenteerd wordt tijdens een virtueel evenement. Echter, deze week claimt twitteraar L0vetodream dat we deze maand helemaal geen smartwatch van het bedrijf uit Cupertino hoeven te verwachten.

Ditzelfde Twitter-account heeft in de afgelopen maanden vaak accurate details gepresenteerd over Apple-apparaten die nog aangekondigd moesten worden, dus waarschijnlijk heeft de beste man of vrouw ook dit keer gelijk. Mocht L0vetodream het bij het juiste eind hebben, dan komt misschien de voorspelling van Mac Otakara uit. Die website claimde namelijk eerder dat zowel de iPhone 12 als de Apple Watch in de tweede week van oktober gepresenteerd worden, tijdens een (waarschijnlijk digitaal) evenement.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple Watch Series 6 waarschijnlijk niet onthuld tijdens iPhone 12-event’
Sluiten