Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 7 september 2020

Eerste Apple Watch prototype duikt op: vermomd als iPod Nano

Voordat een bedrijf als Apple een nieuw product op de markt brengt, is het vaak eerst bezig met het maken van prototyes. En de makers van de Apple Watch waren slim: zij deden net alsof het ging om een iPod Nano,

Door de Apple Watch te vermommen als een iPod Nano viel het waarschijnlijk buitenstaanders minder snel op dat het om een nieuw stuk technologie ging. Dat prototype is nu op Twitter verschenen.

De Apple Watch als iPod Nano

Het gaat om het Twitter-account Apple Demo, die wel vaker interessante dingen plaatst. Zeker als liefhebber van oude Apple-producten is het account het volgen waard. De zesde generatie van de iPod Nano was een klein scherm, die je met een klein beetje fantasie om je pols kon dragen, zodat het leek alsof je vanaf je horloge naar muziek aan het luisteren was. En dat was dus het idee van dit prototype. Door het op deze manier te vermommen, viel het anderen niet op. Hieronder de Twitter-posts met de foto’s van de Apple Watch-prototype.

Nieuwe generatie

Dit was dus de prototype van de eerste Apple Watch. Inmiddels zitten we alweer aan de series 5 en is er in de tijd al behoorlijk veel veranderd. Het is niet langer meer een digitaal klokje, maar is voor veel gebruikers een motivatietool om dagelijks te sporten en te bewegen. En de verwachting is dat we binnenkort de Series 6 voorgeschoteld gaan krijgen. Deze zou aangekondigd moeten worden op de iPhone 12-onthullingsevenement.

Reageer op artikel:
Eerste Apple Watch prototype duikt op: vermomd als iPod Nano
Sluiten