Apple TV+ haalt nieuwe film met Jason Segel en Cherry Jones binnen

Door: Jeroen Kraak - 3 reacties
Jason Segel Apple TV+ The Sky Is Everywhere
(Afbeelding: Geoff Robins / AFP)

Apple TV+ heeft weer een nieuwe film toegevoegd aan het lijstje wat uit moet komen. Dit keer gaan Jason Segel en Cherry Jones de hoofdrollen vertolken.

De lijst met series en films die op Apple TV+ moeten verschijnen de aankomende jaren is indrukwekkend. Daar komen er steeds meer bij aangezien Apple om de haverklap nieuwe titels en namen weet te binden aan hun streamingdienst. Ook vandaag is er weer nieuws rondom het platform. Er komt een film met onder andere Cherry Jones, Jason Segel en Grace Kaufman in de hoofdrollen, meldt Deadline.

Jason Segel en Cherry Jones in The Sky is Everywhere

Apple heeft namelijk de rechten gekocht van de film The Sky Is Everywhere. Een film die geregisseerd wordt door Josephine Decker en geproduceerd voor productiemaatschappij A24. Dat bedrijf was eerder verantwoordelijk voor titels als Uncut Gems en Hereditary.

The Sky Is Everywhere is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jandy Nelson. Zij is tevens betrokken bij het schrijven van het script. Het verhaal gaat over de tiener Lennie die de dood van haar zus Bailey aan het verwerken is. Tijdens het verwerkingsproces raakt ze echter ook verliefd. Na het overlijden gaat Bailey bij haar grootmoeder Gram wonen en diens zoon Big. Hij is de excentrieke oom van Bailey en runt het plaatselijke heteluchtballonbedrijf. Hij raakt verliefd op elke vrouw die in zijn luchtballon stapt. Al deze facetten zorgen voor een bijzondere mix. Wanneer de film te zien zal zijn op het platform is nog onbekend.

Nog meer op Apple TV+

Het is de tweede film die A24 voor Apple gaat maken. Volgende maand komt de eerste titel uit One the Rocks. Deze zal 23 oktober op Apple TV+ verschijnen. Vanaf 2 oktober is die titel zelfs te zien in sommige bioscopen.

De lijst met andere producties die nog uit moeten komen, is indrukwekkend. Zo komt onder andere nog Martin Scorsese’s Killers of the Flower Moon met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro en wat te denken van Snow Blind met Jake Gyllenhaal. Het zijn slecht enkele van de titels die Apple TV+ de laatste maanden heeft aangekocht voor hun platform Apple TV+.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  RW076

  Stop toch gewoon met het pluggen van Apple TV+.
  Het was niets, het is niets en het kan heeeeeel misschien iets worden voor een kleine groep mensen. (Al wordt die kans kleiner met elke paar maanden die verstrijken)
  Het is op zijn zachts gezegd te Amerikaans gericht, en op zijn minder hardst nogal ‘woke’.

   

 • Profielfoto
  Night

  Beste RW076,

  Dat het jou niets interesseert wil niet zeggen dat dit artikel een bepaalde groep OMT-bezoekers wél aanspreekt. We proberen een zo breed mogelijk nieuwsaanbod te publiceren om – onder het mom van ‘voor ieder wat wils’ – iedere OMT-bezoeker op de hoogte te houden wat er in en om Apple-land gebeurt. Het staat je overigens vrij om een artikel, dat niet binnen je interessegebied valt, gewoon niet te lezen.

 • Profielfoto
  Lodewijk_Ramon

  Ach, het denkraam van RW076 is een beetje smal, dan kom je tot dit soort uitspraken.