Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 15 september 2020

Apple Store gaat offline in aanloop naar het Time Flies evenement

Nog een kleine drie uur voordat het Time Flies evenement van Apple begint. Het bedrijf uit Cupertino gaat om 19:00 uur Nederlandse tijd los. Iets dat inmiddels ook te zien is aan de website van de Apple Store.

De Apple Store is nog wel te bereiken, maar op dit moment niet te gebruiken. Apple lijkt de digitale winkel bij te werken voor alles dat komen gaat vanavond.

Apple Store offline

“Zo terug. Wij zijn de Apple Store aan het updaten. Tot snel”, dat is het bericht dat op dit moment te zien is op de website. Het laat zien dat Apple druk bezig is om de nieuwe producten, die vanavond tijdens het Time Flies evenement worden aangekondigd, in de webshop toe te voegen. Om 19:00 uur Nederlandse tijd is het evenement live te volgen. Benieuwd hoe je dat kan doen? Lees dan zeker dit artikel even! 

Normaal gesproken kondigt Apple in september de nieuwe iPhone serie van dat jaar aan, maar voor vanavond lijken er andere plannen te zijn. Eerder dit jaar maakte Apple al bekend dat de iPhone-modellen van 2020 later zouden zijn dan normaal gesproken, maar ook de geruchten lijken te wijzen op het ontbreken van de smartphones. De kans dat Apple de nieuwe toestellen volgende maand gaat onthullen is groot.

Apple Store offline
Het scherm dat je op dit moment ziet

Time Flies

Wat kunnen we vanavond dan wel van het evenement verwachten?

Gezien de titel Time Flies wordt er in ieder geval een nieuwe Apple Watch verwacht. Niet alleen zien we de nieuwe Series 6, maar zou Apple naar verluidt ook met een goedkoper model komen. Daarnaast verwachten we ook de komst van een nieuwe iPad Air en een diensten-bundel genaamd Apple One. Geruchten gaan op dit moment dat we de AirTags te zien krijgen en dat Apple ook een koptelefoon gaat laten zien. Het zou hierbij gaan om de AirPods Studio. Die laatste twee zijn overigens wel erg onzeker, dus verwacht daar niet teveel van.

Vanavond krijgen we antwoorden tijdens het Time Flies evenement en in de Apple Store die dan, waarschijnlijk, helemaal bijgewerkt is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store gaat offline in aanloop naar het Time Flies evenement
Sluiten