Apple One abonnementsbundel al gelekt

Door: Night - 7 reacties
apple one bundel
Afbeelding: applonly.com

De nieuwe abonnementsbundel Apple One is per ongeluk al naar buiten gelekt. Verwijzingen naar de geplande aankondiging kwamen aan het licht in de Android-versie van Apple Music.

Geruchten over een gecombineerde bundel van verscheidene abonnementsdiensten zoals Apple TV+, Apple Arcade en iCloud komen al langer voorbij. Apple zou de diensten willen bundelen in Apple One. Dit combinatie-abonnement zou dan met korting worden aangeboden.

9to5Google ontdekte dat referenties naar Apple One nu al in de Android-app van Apple Music verborgen zit. Zo zijn er teksten zoals “Included in Apple One” terug te vinden in de code van de app.

Apple One apps
De apps in de Apple One bundel. Afbeelding: iCentrum

De ontdekte referenties in de code tonen ook aan dat eerdere geruchten over Apple One kloppen. Het abonnement wordt een bundel genoemd, waar ook Apple Music onderdeel van zou zijn.

15 september

Vermoedelijk duurt het niet heel lang meer tot Apple One wordt gepresenteerd. Apple organiseert op 15 september een digitale persconferentie. Er wordt verwacht dat dan de nieuwe Apple Watch en iPads worden aangekondigd. De presentatie van de iPhone 12 volgt dit jaar vermoedelijk pas in oktober.

 

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  okeribok

  Hé! Zit DOTA II in apple one?

 • Profielfoto
  TheBigZ

  Nee, die zit pas in apple two.;-)

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Als de eerdere bundels kloppen is het meer een pakket voor Apple om arcade en TV+ aan de man te brengen dan dat de mensen er wat aan hebben…

  iCloud storage, toch een beetje alles waar het om draait komt pas ná news en En de rest… ?‍♂️

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Als die ellende maar niet verplicht gaat worden….ik zit niet te wachten op een handje films en series en een heleboel flauwe spelletjes.

 • Profielfoto
  RW076

  Stel dat het Apple enkel om de aantallen (abonnees) gaat, dan zou het nog wel eens interessant kunnen worden. Een paar centen voor alles meer dan de huidige prijs voor 50GB iCloud opslag klinkt best aardig. (Maar het moeten geen euro’s meer worden.)

 • Profielfoto
  Eprom

  Het zou toch wel eens tijd worden dat Apple de opslag van de huidige iCloud bundles verdubbelt.

 • Profielfoto
  Ivo-tje

  Eprom op 13 september 2020 14:23
  Het zou toch wel eens tijd worden dat Apple de opslag van de huidige iCloud bundles verdubbelt.

  Net de 200G bundel moeten upgraden naar 2T. (Zinloos grote stap) dus zou zeker mooi zijn, kan ik downgraden:P

  De rest van de dingen gebruik ik niet, dus mogen ze houden….. of het moet scherp geprijsd zijn. maar Apple TV zat bij een iPhone van mijn dochter, nog NIETS op gekeken geloof ik….