Night
Night Apple Inc. 10 september 2020

Apple One abonnementsbundel al gelekt

De nieuwe abonnementsbundel Apple One is per ongeluk al naar buiten gelekt. Verwijzingen naar de geplande aankondiging kwamen aan het licht in de Android-versie van Apple Music.

Geruchten over een gecombineerde bundel van verscheidene abonnementsdiensten zoals Apple TV+, Apple Arcade en iCloud komen al langer voorbij. Apple zou de diensten willen bundelen in Apple One. Dit combinatie-abonnement zou dan met korting worden aangeboden.

9to5Google ontdekte dat referenties naar Apple One nu al in de Android-app van Apple Music verborgen zit. Zo zijn er teksten zoals “Included in Apple One” terug te vinden in de code van de app.

De apps in de Apple One bundel.

De ontdekte referenties in de code tonen ook aan dat eerdere geruchten over Apple One kloppen. Het abonnement wordt een bundel genoemd, waar ook Apple Music onderdeel van zou zijn.

15 september

Vermoedelijk duurt het niet heel lang meer tot Apple One wordt gepresenteerd. Apple organiseert op 15 september een digitale persconferentie. Er wordt verwacht dat dan de nieuwe Apple Watch en iPads worden aangekondigd. De presentatie van de iPhone 12 volgt dit jaar vermoedelijk pas in oktober.

 

Reageer op artikel:
Apple One abonnementsbundel al gelekt
Sluiten