Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 10 september 2020

Apple lanceert achtste beta voor iOS 14, tvOS 14 en watchOS 7

Apple heeft de achtste ontwikkelaarsbeta en de publieke beta van iOS 14 naar buiten gebracht. Daarnaast zijn ook iPadOS 14, tvOS 14 en watchOS 7 voorzien.

De nieuwe beta komt sneller dan verwacht. Apple lanceerde vorige week nog de zevende beta van de aankomende besturingssystemen.

Apple rolt achtste beta iOS 14 en meer uit

Ontwikkelaars en publieke testers kunnen de achtste beta van iOS 14 via een software-update binnenhalen. Het kan uiteraard even duren voor de update bij iedereen opduikt, maar weet dus dat hij eraan komt. Welke nieuwe functionaliteiten ermee gepaard gaan is op dit moment nog niet bekend. De update is overigens iets groter dan 100MB, dus verwacht niet al te veel nieuwe toevoegingen.

In voorgaande beta’s werden wel een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. iOS 14 is, sinds de introductie tijdens WWDC, aanzienlijk veranderd. Zo zijn er onder andere nieuwe widgets bijgekomen, zijn een aantal icoontjes veranderd, is de Music-app veranderd en nog heel veel meer. Naast de komst van de nieuwe iOS 14 beta zien ook de achtste beta’s van iPadOS 14, tvOS 14 en watchOS 7 het daglicht.

iOS 14 privacy tracking adverteerders
iOS 14

De verwachting is dat de nieuwe besturingssystemen tegelijkertijd met de iPhone 12 serie aangekondigd gaat worden.

15 september 2020

Eerder deze week kondigde Apple een gloednieuwe evenement aan. Onder de naam Time Flies zal het bedrijf uit Cupertino nieuwe producten laten zien. De verwachting is dat Apple tijdens dit evenement de iPhone 12 serie niet toont, gezien deze pas in oktober aangekondigd zullen worden. Wat de plannen zijn voor o.a. iOS 14 is op dit moment nog niet bekend. De vraag is of Apple deze volgende week al lanceert of dat we moeten wachten tot oktober.

Wel is de kans groot dat we op 15 september 2020 een nieuwe Apple Watch te zien krijgen. Het gaat om de Series 6. Daarnaast wordt er ook gesproken over een nieuwe iPad en zien mogelijk de AirTags ook al het daglicht. Meer weten over het evenement? Lees dan zeker dit artikel even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple lanceert achtste beta voor iOS 14, tvOS 14 en watchOS 7
Sluiten