Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 8 september 2020

[UPDATE] Apple kondigt ‘Time Flies’ evenement aan voor 15 september 2020

Of Apple de iPhone 12 modellen laat zien weten we niet, maar op 15 september 2020 staat er een nieuwe evenement op het programma. Dat maakt het bedrijf vanavond bekend.

Dat Apple met een evenement zou komen in september, stond wel vast. Het was alleen de vraag wanneer. Vandaag maakt het bekend dat het dus op 15 september plaats gaat vinden om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Het Apple Time Flies-evenement

De verwachting was dat het zou gaan om de iPhone 12-onthulling, maar dat weten we op dit moment nog niet zeker. Apple liet eerder al weten dat we dit jaar de iPhone 12 serie later konden verwachten dan voorgaande jaren. Dat heeft onder andere te maken met de vertraging in de productie en de ontwikkeling van de smartphones. Gezien het feit dat we slechts een paar dagen later zijn dan normaal, horen we geluiden dat Apple nog even wacht.

Wie naar de uitnodiging voor het evenement kijkt, zal misschien wel een paar dingen herkennen. Mensen zien onder andere de AirPods in het logo, maar ook AirPower duikt weer op. Ondanks het feit dat we die droom kunnen laten varen, blijven liefhebbers wel hopen. Gezien de geruchten over de komst van een Apple Watch Series 6 en de titel van het evenement (Time Flies), denken we dat we deze op 15 september te zien krijgen.

Ook volgt volgende week wellicht een aankondiging voor een nieuwe iPad. Volgens Bloomberg komt er een iPad Air die wat lijkt op de hedendaags iPad Pro. Dat betekent dat het model komt met een edge-to-edge display.

Apple Time Flies event
De volledige uitnodiging

AirTags, AirPods en HomePod

Ook ziet de AirTag wellicht het levenslicht. Volgens Nikkei gaat deze naast de iPhone 12 in productie. Deze kun je aan spullen vastmaken die je vaak kwijt bent, zoals bijvoorbeeld sleutels. Zo kun je ze makkelijk vinden.

Dan kan er tot slot ook nog een nieuwe koptelefoon en een HomePod-speaker worden aangekondigd al zijn die geruchten wat minder sterk. Apple is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een over-ear koptelefoon. Het zou het eerste van het bedrijf worden onder het merk van Apple zelf nadat het Beats heeft overgenomen.

Wat er uiteindelijk van al deze mogelijkheden wordt gepresenteerd, zien we dus op 15 september om 19.00 uur.

Update 9 september: Artikel aangepast na Apple’s Time Flies teaser waardoor de verwachting is dat het gaat om een Apple Watch evenement. De iPhone 12 wordt later verwacht, alle referenties naar een dergelijk evenement verwijderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[UPDATE] Apple kondigt ‘Time Flies’ evenement aan voor 15 september 2020
Sluiten