Jelle van Es
Jelle van Es App Store 7 september 2020

Apple geeft voorproefje van Apple Arcade game The Last Campfire

Op de Apple Arcade zijn vandaag de dag vele tientallen games te vinden om je tijd mee door te brengen. Toch ontbreekt het nog een beetje aan echt grote games om je uren mee te vermaken. Wellicht dat The Last Campfire die plek in kan gaan nemen.

Om je alvast lekker te maken voor The Last Campfire heeft Apple een video uitgegeven van de game. In die video zie je hoe iemand de game speelt, die wellicht iets te Amerikaans happy voor ons is, maar wel goed toont wat je kunt verwachten.

The Last Campfire in videovorm

The Last Campfire is een nieuwe game van Hello Games. Deze studio ken je van een game als Joe Danger en No Man’s Sky. Zeker in vergelijking met die laatste game is dit een titel die qua schaal een stuk kleiner en toegankelijker is. Het gaat om een game die vooral draait om het oplossen van verschillende puzzels om op die manier verder te komen in het avontuur. Daarbij heb je de mogelijkheid om op een afstand verschillende objecten aan te sturen om zo de puzzel op te lossen. Bekijk hieronder de gameplay van de Apple Arcade-game.

De makers van de game beschrijven de game als volgt:

The Last Campfire is the culmination of several years of work by a couple of members of the team who had the urge to make an artistically focused single-player adventure game. The result is something in which the player becomes lost within a storybook world, traveling through beautiful environments, meeting strange and unusual characters in a heartfelt story.

Probeer het zelf

Mocht je na het zien van deze beelden enthousiast worden van The Last Campfire, dan hebben we goed nieuws. Dit is namelijk een game die al beschikbaar is op de Apple Arcade. Dus als je een abonnement hebt, dan kun je er mee aan de slag. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple geeft voorproefje van Apple Arcade game The Last Campfire
Sluiten