AirTags verschijnen mogelijk toch tegelijkertijd met de iPhone 12 in oktober

Door: Jelle van Es - 6 reacties
Tile tracker
(Afbeelding: Tile)

Dat Apple werkt aan de AirTags, dat lijkt inmiddels wel duidelijk. De vraag is alleen wanneer het bedrijf het product daadwerkelijk gaat tonen. Volgens het nieuwste gerucht gaat dat gebeuren in oktober.

De AirTags is een vergelijkbaar product met de Tile. Het is een kleine accessoire die je aan een apparaat hangt. Vervolgens kun je op afstand zien waar dat product zich bevindt, omdat je de AirTags kunt zien.

AirTags in oktober

Ik denk dat we inmiddels al een jaar schrijven over de AirTags. Op elk denkbaar evenement dat door Apple wordt gehouden duikt dit onderwerp op als een mogelijke aankondiging. En elke keer blijkt het niet zo te zijn. Nu is de kans groot dat er in oktober een evenement wordt gehouden waarbij de iPhone 12 wordt onthuld. En wat denk je wat er dan gebeurt met de geruchtenmachine? Die noemt dit product weer. Deze keer is de bron het Japanse Macotakara.

Apple AirTags 16x9
Logo van de AirTag (Afbeelding: 9to5Mac)

Volgens hen was het de bedoeling dat de AirTags eerder dit jaar al hadden moeten onthuld. Het zou tegelijkertijd zij met de iPhone SE onthulling. Maar daar schitterde het product vanwege afwezigheid. Het zou op een laat moment zijn uitgesteld zonder een duidelijke reden. Naast dit product wordt er ook gesproken over een Apple Watch Series 6 die onthuld zou gaan worden. Eerder waren er geruchten dat deze op een eerder evenement samen met een nieuwe iPad zou worden onthuld.

Werkt met iOS 14

De AirTags zouden gaan werken met App Clips in iOS 14. Wat voor soort integratie gaat zijn is niet bekend, maar het zal een voordeel zijn ten op zichte van concurrenten. Wanneer het evenement precies gaat plaatsvinden, dat blijft nog de grote vraag. De kans is groot dat er vier nieuwe modellen van de iPhone 12 worden onthuld. Wil je meer lezen over de geruchten van de Tile-concurrent? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  polansky

  Lijken me reuzehandig

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Grappig omdat het kan, verder zie ik er voor mij persoonlijk het nut niet echt van in.

 • Profielfoto
  Farl

  Lijken me overbodig

 • Profielfoto
  Farl

  Ik zou wel een rekenmachine willen op mijn iPad.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Haha, ja, dat blijft een ding op een iPad.

 • Profielfoto
  sjonnie

  Handig om aan de sleutelbos van mijn dochter te doen. Heb laatst alle sloten moeten laten vervangen. Ik hoop dat ze één functie van Chipolo hebben afgekeken. Dan wordt de airtag gezien door elke iphone in de wereld als hij binnen bluetooth afstand is. Daardoor wordt terugvinden een stuk gemakkelijker. Voordeel voor Apple is dat er meer iPhones dan Chipolo gebruikers zijn in de wereld. Kunnen ze deze markt meteen volledig domineren. En Apple zal dat kunnen en tegelijkertijd de privacy te waarborgen.