Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 22 augustus 2020

Weekend poll: Windows op de Mac, essentieel of overbodig?

De overgang van de Mac naar Apple Silicon betekent het einde van Boot Camp en waarschijnlijk ook virtueel Windows op de Mac draaien. In ieder geval tijdelijk, gezien het grootste deel van de wereld nog minstens een paar jaar op x86 (Intel) blijft.

Toegang tot alle games, API’s en Windows-programma’s was nu een gegeven. Voor bedrijven en scholen maakte compatibiliteit met Windows het mogelijk om zonder al te veel tegenwerking MacBooks en iMacs aan te schaffen. Dat is straks allemaal anders. Een gemis, of overbodig? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.)

Reageer op artikel:
Weekend poll: Windows op de Mac, essentieel of overbodig?
Sluiten