Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 29 augustus 2020

Weekend poll: moet je volgende smartphone 5G hebben? [Update]

Je merkt het aan de vele commercials van de providers. Sinds kort zit ook in Nederland 5G in de lucht. Het is wel een vroege versie van het nieuwe mobiele netwerk die niet heel veel sneller is dan 4G. Pas ergens in 2022 worden nieuwe frequenties, die voor een flinke boost gaan zorgen, geveild.

Terwijl Android-fabrikanten steeds meer toestellen standaard met 5G uitbrengen, is het nog maar de vraag of iedere nieuwe iPhone die voor dit jaar op de planning staat het nieuwe mobiele netwerk ondersteunt. Een dealbreaker, of niet? Stem in onze weekend poll!

Update

Om de een of andere reden werkte de originele poll niet (meer). Totdat we dat opgelost hebben, kun je je mening/keuze achterlaten in de reacties hieronder.

 

Reageer op artikel:
Weekend poll: moet je volgende smartphone 5G hebben? [Update]
Sluiten