Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 augustus 2020
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: gebruik je Siri op je Mac?

Siri maakte in 2016 met de release van macOS 10.12 Sierra haar debuut op de Mac. Sindsdien staat de assistent een beetje stil. Apple voegde twee jaar geleden in macOS 10.14 Mojave ondersteuning voor HomeKit toe, maar alle nieuws gaat vooral over Siri op iOS en macOS.

En dat terwijl Siri op de Mac (in theorie) best nuttig kan zijn. Siri kan op je Mac rekenen, muziek starten en stoppen, werkt ook als Shazam en kan systeemvoorkeuren aanpassen. Maar is dat alles voor jou nuttig genoeg om de virtuele assistent te gebruiken? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Weekend poll: gebruik je Siri op je Mac?
Sluiten