Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 15 augustus 2020

Weekend poll: wat moet er anders in de App Store?

Er is steeds meer verzet tegen het feit dat de App Store de enige manier is om software op een iPhone of iPad te installeren. Vooral dat daarbij Apple’s betaalmethode gebruikt moet worden en het bedrijf uit Cupertino daar 30% commissie op iedere aankoop rekent.

De meest recente controverse is een grote. Fortnite is uit de App Store gehaald nadat Epic Games zijn eigen betaalsysteem lanceerde. Is het nu echt tijd voor veranderingen door te voeren, of mag Apple gewoon de regels blijven bepalen? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: wat moet er anders in de App Store?
Sluiten