Mark Hofman
Mark Hofman Accessoires 7 augustus 2020

Sony geeft een van de beste koptelefoons op de markt een opvolger!

Sony heeft een van de beste koptelefoons op de markt een upgrade gegeven. Het bedrijf kondigde gisteravond de WH-1000XM4 aan.

Net als bij het vorige model, de WH-1000XM3, zijn ook deze headphones voorzien van noise-canceling technologie. Daarbij zijn ze wederom in twee kleurenvarianten op de kop te tikken. Sony brengt de koptelefoon uit in de kleuren wit en zwart.

Sony introduceert de WH-1000XM4

De nieuwe Sony WH-1000XM4 krijgt een prijskaartje van €379 en is direct te bestellen. Het gaat hierbij wel om een pre-order, want de hoofdtelefoon verschijnt pas later deze zomer. De voorganger, WH-1000XM3, wordt gezien als een van de beste noise-cancelling headphones van de markt. De ogen zullen vooral gericht zijn op wat voor extra’s de WH-1000XM4 te bieden heeft.

Ten eerste richt Sony zich op de noise-cancellation. De premium technologie, zoals het Japanse bedrijf het eerst noemde, wordt vervangen door “industry-leading technology”. Wat het praktisch inhoudt is dat Sony met Adaptive Sound Control het dagelijks gebruik, naar eigen zeggen, makkelijker maakt. Zo laat de koptelefoon tijdens een wandeling bijvoorbeeld meer geluid door dan wanneer je aan het reizen bent. Om dit te bereiken heeft de nieuwe koptelefoon extra’s microfoons. Op die manier wordt ook de geluidskwaliteit tijdens het bellen verbeterd.

Meer apparaten

Een van de grootste minpunten van de Sony WH-1000XM3 is het feit dat deze slechts met één apparaat tegelijkertijd te verbinden is. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld niet makkelijk wisselen tussen je computer en je smartphone. De WH-1000XM4 biedt die optie, met multi-device connection, wel.

Verder beschikt de Sony WH-1000XM4 over dezelfde kenmerkende functionaliteiten als zijn voorganger. Zo levert de koptelefoon ook 30 uur aan accuduur. Daarbij hebben gebruikers toegang tot functionaliteiten als Quick Charge, Ambient Sound Mode en ondersteuning voor hands-free bellen.

Qua ontwerp veranderd er ook weinig. De WH-1000XM4 ziet er hetzelfde uit als de WH-1000XM3 en is dus ook makkelijk op te vouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sony geeft een van de beste koptelefoons op de markt een opvolger!
Sluiten