Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 10 augustus 2020

Samsung Galaxy Note 20 haalt druk van de ketel: geen oordopjes in de verpakking

De Samsung Galaxy Note 20 serie zag vorige week het daglicht. Consumenten kunnen er binnenkort mee aan de slag gaan, maar recensenten kunnen nu al los. Wat blijkt? Apple is niet de eerste en enige partij die minder spullen in de verpakking stopt.

De Samsung Galaxy Note 20 serie haalt wat dat betreft een beetje druk van de ketel. Er is de laatste tijd kritiek op Apple, omdat het bedrijf uit Cupertino waarschijnlijk de oordopjes en de oplader uit de doos laat. Het gaat nog om een gerucht, maar weinig mensen lijken fan van het idee. Maar Apple is dus duidelijk niet de enige.

Samsung Galaxy Note 20 serie zonder oordopjes

Consumenten kunnen nog niet aan de slag met de nieuwe smartphone, maar de mensen van PCWorld hebben al een reviewexemplaar ontvangen. In de doos troffen de medewerkers een oplaadkabel, oplader, de Samsung Galaxy Note 20 en een aantal boekjes aan. Maar van de AKG oordopjes was geen spoor te bekennen. Samsung lijkt dus wat druk van de ketel te halen.

In de afgelopen tijd is er steeds meer bewijs opgedoken dat Apple geen oordopjes meer levert in de verpakking van de iPhone 12. Dat nieuws was onder andere afkomstig van analist Ming-Chi Kuo. Vlak daarna dook het gerucht op dat Apple ook de oplader uit de verpakking zou houden. Iets waar zeker wat kritiek op kwam.

Samsung Galaxy Note 20
De nieuwe smartphone

Wel een oplader

Het grote verschil is dat de Samsung Galaxy Note 20 serie wel een oplader van 25W in de verpakking heeft zitten. Het gerucht gaat op dit moment dat Apple dat niet van plan is.

Het gaat op dit moment alleen nog maar over verwachtingen en geruchten. Er is vanuit Apple zelf nog niets bevestigd. Het enige dat we op dit moment weten is dat het bedrijf uit Cupertino de nieuwe iPhone 12 serie later laat zien dan verwacht. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20 haalt druk van de ketel: geen oordopjes in de verpakking
Sluiten