Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 11 augustus 2020

iPhone 12 Pro van $5000: dit is de SpaceX Edition van Caviar

Caviar is een bedrijf,dat in het verleden al van diverse Apple-producten een eigen, veel te dure, variant heeft gemaakt. Denk maar aan deze AirPods Pro van 67.000 dollar. Wat dat betreft is hun nieuwe iPhone 12 Pro-model een koopje.

Want voor nog geen 5.000 dollar kun je straks de eigenaar zijn van de iPhone 12 Pro SpaceX Edition. Sterker nog, de nieuwe smartphone kost slechts 4.990 dollar en is onderdeel van de Musk be on Mars Collection.

iPhone 12 Pro kost een klein fortuin

Het speciale aan deze iPhone 12 Pro, waarvan we op dit moment nog geen eens officieel weten of hij zo gaat heten en hoe hij er uit komt te zien, is dat hij voorzien wordt van een stukje materiaal dat met een SpaceX-missie de ruimte in is geweest. Op die manier draag je dus altijd een stukje ruimtevaartgeschiedenis met je mee. Vandaar dat in dit verhaal dan ook de naam Elon Musk wordt gebruikt. Behalve het stukje materiaal dat in de ruimte is geweest, bestaat de case verder geheel uit titanium. Bekijk de onderstaande trailer om alvast een beetje een idee te krijgen van wat je dan krijgt.

Van massaproductie is overigens geen sprake. Er worden volgens het Russische bedrijf slechts 19 exemplaren van dit iPhone 12 Pro-model gemaakt. Wat dat betreft heb je dus bij het aanschaffen van de SpaceX Edition wel iets unieks. Het gaat overigens om een 128 GB-model, waarvan wel verwacht wordt dat hij gaat verschijnen. Maar zoals gezegd, heeft Apple daar nog niks over laten weten.

Caviar houdt van Elon Musk

Het is overigens niet voor het eerst dat Caviar iets doet dat gerelateerd is aan Elon Musk. Met de komst van de iPhone 11 kwamen ze ook al met een 11 Pro-model dat er uitzag als een Tesla Cybertruck. Naast de iPhone 12 Pro omvat de nieuwe SpaceX Edition lijn ook een speciaal – en behoorlijk prijzig – paar Nike-sneakers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 12 Pro van $5000: dit is de SpaceX Edition van Caviar
Sluiten