Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 augustus 2020
Leestijd: 1 minuut

Verrassing! iOS 13.6.1 met drie bugfixes beschikbaar

Een kleine verrassing van Apple deze avond. Zojuist is iOS 13.6.1 uitgebracht. Het is een onverwachte update voor de iPhone en de iPad, met een aantal kleine bugfixes. De laatste versie van iOS 13.6 dateert van 15 juli. Toen dachten we dat het de laatste update voor iOS 13 zou zijn.

Nou, we hadden het mis! iOS 13.6.1 lost een klein aantal bugs op. De update komt als geroepen, want een bug die ervoor zorgde dat het scherm van sommige iPhone-modellen bij hoge temperaturen vervormde, is opgelost.

Bugfixes in iOS 13.6.1

Om precies te zijn worden deze drie problemen opgelost:

  • Een bug die het automatisch verwijderen van onnodige systeembestanden verhinderde is opgelost. Daardoor maakt de iPhone of iPad weer sneller opslag vrij wanneer de beschikbare ruimte laag is.
  • Een probleem met het thermisch beheer is opgelost. Dit zorgde ervoor dat sommige iPhone-beeldschermen groen oplichtten (dit probleem misschien?).
  • Lost een probleem op waardoor blootstellingsmeldingen voor sommige gebruikers werden uitgeschakeld.
iOS 13.6.1 update
Klik/tap voor groter.

iOS 14 komt eraan

Inmiddels sleutelt Apple hard aan iOS 14, de volgende grote update voor iPhone en iPad. Mogelijk was iOS 13.6.1 echte de laatste update voor iOS 13, al kunnen we dat tegenwoordig niet meer met zekerheid zeggen. Voorheen bracht Apple wanneer een grote, nieuwe iOS-versie uitkwam geen updates meer voor oudere versies uit. Dit jaar veranderde dat echter, want iOS 12 werd nog regelmatig bijgewerkt terwijl iOS 13 al uit was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Verrassing! iOS 13.6.1 met drie bugfixes beschikbaar
Sluiten