Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 augustus 2020

Extra update macOS Catalina 10.15.6 lost twee bugs op

Het is een avond vol verrassingen, want naast iOS 13.6.1 heeft Apple ook een extra update voor macOS Catalina 10.15.6 uitgebracht. Het is een kleine update die een aantal problemen die in de vorige versie werden geïntroduceerd oplost.

Deze (laatste?) versie van macOS Catalina lost een stabiliteitsprobleem op dat voorkomt bij het draaien van virtualisatie-apps. Een bekende bug die inderdaad vervelend is bij werkt met bijvoorbeeld Virtualbox, Parallels of VMWare.

Er is nog één andere bugfix. Een probleem dat een vervaagd beeld op een iMac (Retina 5K, 27 inch, 2020) kon veroorzaken bij het uit slaapstand komen is verleden tijd. Bedankt Apple voor het verwarmen van onze computers op een hete zomernacht.

macOS Catalina 10.15.6 extra update
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Extra update macOS Catalina 10.15.6 lost twee bugs op
Sluiten