Extra update macOS Catalina 10.15.6 lost twee bugs op

Door: Raymon Mens - 3 reacties
macOS Catalina logo algemeen 16x9
(Afbeelding: Apple, bewerking: OMT)

Het is een avond vol verrassingen, want naast iOS 13.6.1 heeft Apple ook een extra update voor macOS Catalina 10.15.6 uitgebracht. Het is een kleine update die een aantal problemen die in de vorige versie werden geïntroduceerd oplost.

Deze (laatste?) versie van macOS Catalina lost een stabiliteitsprobleem op dat voorkomt bij het draaien van virtualisatie-apps. Een bekende bug die inderdaad vervelend is bij werkt met bijvoorbeeld Virtualbox, Parallels of VMWare.

Er is nog één andere bugfix. Een probleem dat een vervaagd beeld op een iMac (Retina 5K, 27 inch, 2020) kon veroorzaken bij het uit slaapstand komen is verleden tijd. Bedankt Apple voor het verwarmen van onze computers op een hete zomernacht.

macOS Catalina 10.15.6 extra update
Klik/tap voor groter. (Screenshot: OMT/Raymon Mens)

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Spongebob

  we hadden hier idd ook wel vage problemen met virtualBOX de laatste dagen. hopelijk zijn deze nu van de baan

 • Profielfoto
  Ree

  Wij gebruiken Local (by Flywheel) voor development van WP websites, deze gebruikt onder de motorkap VirtualBox en we hebben inderdaad de laatste tijd last van spontane reboots “Uw computer is opnieuw opgestart vanwege een probleem”. Hopelijk met deze update weer wat stabieler:)

 • Profielfoto
  fnk

  Ree op 13 augustus 2020 10:54
  Wij gebruiken Local (by Flywheel) voor development van WP websites, deze gebruikt onder de motorkap VirtualBox en we hebben inderdaad de laatste tijd last van spontane reboots “Uw computer is opnieuw opgestart vanwege een probleem”. Hopelijk met deze update weer wat stabieler:)

  @Ree

  Als je T2 chip hebt kan dat ook het probleem zijn van die medeling..