Jelle van Es
Jelle van Es App Store 20 augustus 2020

eBay wordt overspoeld door bizar dure iPhone’s met Fortnite

Wanneer je vandaag de dag Fortnite wil spelen op je iPhone of iPad, dan is het te hopen dat je de game geïnstalleerd hebt op je apparaat. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is de game verwijderd van de App Store, waardoor je hem niet als nieuwe aankoop kunt aanschaffen.

En dat heeft gamers aan het denken gezet. Sinds het besluit om de game van de App Store te halen, zie je op eBay een lading aan iPhones die te koop worden aangeboden, met als unieke feature dat je er Fortnite op kan spelen.

Dure iPhones met Fortnite

En daarbij zijn er diverse bizarre aanbiedingen die gedaan worden. Hier vind je een overzicht van iPhones die aangeboden worden met de game Fortnite er op. Gelukkig lijkt de gemiddelde consument er niet in te trappen, hoewel we ook wat biedingen zien op apparaten van een paar duizend dollar. De kans is echter groot dat dat biedingen zijn van zogenaamde trollen en de verkoper ze dus uiteindelijk niet gaat kwijtraken voor het bedrag.

iPhone 8 Plus Fortnite
iPhone 8 Plus met Fortnite

We zien in het overzicht ook een aantal gebruikte iPhones die worden aangeboden voor een ietwat normale prijs met als extra optie dat je er Fortnite op kan spelen. Deze prijzen liggen wel iets hoger dan de prijzen voor de apparaten zonder de game. Wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat er wel een stukje meerwaarde zit voor gamers om een gebruikte iPhone met de game te kopen.

Hoe lang nog speelbaar

De grote vraag blijft echter hoe lang je Fortnite nog op een normale manier kunt spelen op de iPhone. De game werkt namelijk met seizoenen en een nieuw seizoen komt met een flinke update. Als die update niet doorgevoerd kan worden op een bepaald apparaat, dan is het niet meer mogelijk om de game te spelen. Wat dat betreft lijkt het een kwestie van weken voordat de game onspeelbaar wordt.

Reageer op artikel:
eBay wordt overspoeld door bizar dure iPhone’s met Fortnite
Sluiten