Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 27 augustus 2020

Deze 3 indrukwekkende docuseries verschijnen dit najaar op Apple TV+

Het is natuurlijk lekker om het weekend door te brengen met je favoriete serie. En op dat gebied is er wel het één en ander te vinden op Apple TV+. Ben je echter meer een kijker van de realiteit, dan zijn er drie docuseries die binnenkort gaan verschijnen op Apple TV+.

Dit is door Apple zelf bekendgemaakt op hun website. De nieuwe series op Apple TV+ verschijnen vanaf oktober en we stellen ze graag aan je voor.

Nieuwe series op Apple TV+

We beginnen met de serie Tiny World. Deze wordt ingesproken door Paul Rudd, die je voornamelijk kent van zijn rol van Ant-Man in de verschillende Marvel-films. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is dit een docuserie die draait om de natuur en dan vooral om de kleinere beeste die onze planeet kent. Door gebruik te maken van nieuwe cameratechnieken was het voor de makers mogelijk om de kleinste beesten goed in beeld te brengen. Er zijn zes afleveringen, waarvan de eerste op 2 oktober op Apple TV+ verschijnt.

Tiny World Apple TV+
Tiny World

De tweede docuserie op Apple TV+ is Becoming You. Deze wordt ingesproken door Olivia Colman (Queen Elizabeth II in het derde seizoen van de Netflix-reeks The Crown). De serie draait over hoe het leven vandaag ed dag op stand is gekomen na een reis van 2.000 jaar door de geschiedenis. Het verhaal wordt door de ogen van 100 kinderen over de hele wereld verteld. Zij bevinden zich in gebieden van Nepal naar Japan en Borneo. In elke aflevering zie je hoe de kinderen opgroeien van geboorte tot een leeftijd van vijf jaar en hoe veel verschil daar in zit.De serie begint op 13 november en bestaat uit zes afleveringen.

Becoming You
Becoming You

Earth At Night In Color

De laatste docuserie op Apple TV+ is Earth At Night In Color. Deze wordt ingesproken door Tom Hiddleston (Loki uit het Marvel-universum) en toont het dierenleven in de nacht. Er is daarbij gebruik gemaakt van hoogwaardige camera’s om deze nachtelijke beelden te tonen zonder dat het bizar donker is. De serie is gefilmd op zes verschillende continenten en neemt je mee van de Zuidpool naar Afrika en alles daar om heen. Ook deze reeks kent zes afleveringen en begint op 4 december. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Earth At Night In Color
Earth At Night In Color
Reageer op artikel:
Deze 3 indrukwekkende docuseries verschijnen dit najaar op Apple TV+
Sluiten