Jelle van Es
Jelle van Es Deals 10 augustus 2020

[DEAL] Apple AirPods Pro daalt naar 204,95 euro

De Apple AirPods Pro is een populair onderwerp op deze website. Zeker in combinatie met de mogelijkheid om er een goede deal mee te scoren. Elke keer dat we er over schrijven, wordt het veel gelezen.

Zodoende zetten we met plezier andermaal een Apple AirPods Pro-deal in de aandacht. Mocht je ze gescoord hebben met de vorige deal, dan loop je niet veel korting mis. Maar met een prijs van 204,95 euro zijn ze meer dan zeventig euro goedkoper dan bij Apple zelf. Kleine disclaimer bij dit linkje: wij maken gebruik van het partnernerprogramma van Amazon. Elke keer wanneer iemand via deze link een Apple AirPods Pro koopt, krijgt OMT een kleine commissie. Dat neemt echter niet weg dat dit gewoon een goede deal blijft.

Apple AirPods Pro met mooie korting

Mocht je om de één of andere reden een hekel hebben aan deze webshop, dat kan, dan is hij onder andere ook bij Belsimpel voor dat bedrag te koop. Wat je ook kiest, feit blijft dat dit een mooie korting is die ons een klein beetje doet denken aan zoiets als Black Friday, waarbij ook vaak veel producten met korting te koop zijn. Alleen zijn het dan vaak niet de producten van Apple zelf, zoals deze AirPods Pro, die van korting worden voorzien.

AirPods Pro
De AirPods Pro

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten opzichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oor tips in drie formaten voor verschillende pasvormen.

Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je ze gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Ook de gewone AirPods met korting

Wie twijfelt of de AirPods Pro iets voor hem of haar zijn, kan ook kiezen voor de gewone variant. Deze is nu namelijk voor 130 euro te koop en ook dat is gewoonweg een mooie deal.

Reageer op artikel:
[DEAL] Apple AirPods Pro daalt naar 204,95 euro
Sluiten