Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 25 augustus 2020

Apple zet diverse sterren in voor nieuwe Apple Music-campagne

Apple blijft hoog inzetten op Apple Music. Vorige week werd bekend dat de huidige Beats 1 streaming service werd omgezet naar Apple Music 1, waardoor de service eigenlijk een radiostation is geworden.

En vandaag hebben we een hippe nieuwe video van Apple Music. Grote kans dat het bedrijf straks deze video gaat gebruiken in de Verenigde Staten om de service aan een breder publiek te presenteren. Hier in Nederland is het maar de vraag of je hem ergens anders gaat zien dan in deze video.

Apple Music video met diverse artiesten

Voor deze nieuwe video van Apple Music maakt het bedrijf van een aantal grote namen in de huidige muziekwereld. Zo zien we Billie Eilish, die eerder al reclame maakte voor het Beats-merk van het bedrijf, Anderson .Paak, Megan Thee Stallion en nog een paar anderen. De muziek van de clip is van NVDES & Khadyak en heet “Nvdity Worldwide”. Bekijk de video hieronder.

Naast het feit dat Apple deze video heeft uitgebracht, had het ook nog iets te zeggen over wat Apple Music allemaal te brengen heeft. Dat statement vind je hieronder.

Apple Music brings you closer than ever to iconic artists, rising stars, new discoveries, and legendary entertainers. An expertly curated, all-access pass to a world of music.

Apple Music lets you listen to millions of songs, online or off, totally ad-free. Plus create and share your own playlists, get exclusive content and personalized recommendations, and stream radio stations with unlimited skips. Listen to your favorite artists 24/7, right at your fingertips.

Probeer het zelf

Mocht je nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van Apple Music, dan is het mogelijk om nu een proefperiode af te sluiten. Je hebt dan drie maanden de mogelijkheid om er gratis naar te luisteren. Daarna gaat de service je 9,99 euro per maand kosten. Wil je er mee over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple zet diverse sterren in voor nieuwe Apple Music-campagne
Sluiten