Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 7 augustus 2020
Leestijd: 2 minuten

Anker lanceert nieuwe powerbank speciaal voor gamers met een iPhone

Gamen op je iPhone is zeker met de komst van de Apple Arcade een stuk interessanter geworden. Er zijn veel leuke games om mee aan de slag te gaan. Maar games hebben daarbij wel een flinke impact op de batterij. De nieuwe powerbank van Anker kan wat dat betreft helpen.

Het gaat om de Anker PowerCore Play 6700 powerbank, die werd opgepikt door AppleInsider. Nu zijn er veel powerbanks die je al kunt gebruiken voor de iPhone, maar deze is specifiek gemaakt om mee te gamen..

De Anker PowerCore Play 6700 powerbank voor de iPhone

Het ding van deze PowerCore Play 6700 powerbank voor de iPhone, is dat hij werkt als een grip. Zo kun je je iPhone, of eigenlijk elke nadere smartphone, in de oplader zetten en vervolgens hem via een kabel aan de zijkant opladen. Het had nog fijner geweest wanneer je je smartphone ook draadloos had kunnen opladen tijdens het spelen, maar dat zit er helaas niet in. De powerbank heeft een inhoud van 6.700 mAh. Dat is niet heel erg veel, maar moet er voor zorgen dat je je smartphone zo’n twee keer kunt opladen. Dus als jij een game als Call of Duty Mobile helemaal fantastisch vindt, dan kun je er dus een hele tijd los mee gaan.

Anker powerbank iphone
De powerbank in kwestie

Naast het opladen van je iPhone en de mogelijkheid om hem in een soort cradle te plaatsen, heeft hij aan de achterkant ook een kleine ventilator om de warmte van je smartphone weg te leiden. Op die manier moet je smartphone zo’n dertig procent minder warm gaan worden. En dat is wel heel erg fijn als je een tijdje achter elkaar zit te gamen. Verder heeft hij twee porten aan de zijkant om op te laden. Er is een USB-C-port van 15W en een USB-A port van 12W.

Ook speelbaar met een controller

Wie liever gebruik maakt van een controller, kan ook deze PowerCore Play 6700 powerbank gebruiken. Hij beschikt namelijk over een kickstand, zodat je smartphone rechtop staat en je gewoon kunt gamen zonder hem vast te houden. Op die manier kun je maximaal van je game genieten.

De powerbank is onder andere hier te scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Anker lanceert nieuwe powerbank speciaal voor gamers met een iPhone
Sluiten