Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 3 augustus 2020

American Airlines biedt gratis Apple TV+ aan tijdens vluchten

Mochten we in de toekomst weer kunnen gaan vliegen en er een reis naar de Verenigde Staten staat gepland, dan zou je kunnen overwegen om met American Airlines te gaan vliegen. Op de vluchten van die maatschappij kun je namelijk gratis naar Apple TV+ kijken.

Nu is het maar de vraag of zoiets als Apple TV+ een reden gaat zijn om een bepaalde maatschappij te kiezen om mee te vliegen, maar toch is het fijn om naar wat interessante shows te kijken wanneer je vliegt. Het zal waarschijnlijk wel alleen worden aangeboden om continentale vluchten binnen de Verenigde Staten.

Apple TV+ op de vluchten van American Airlines

De Apple TV+ content wordt aan de de huidige in-flight entertainment toegevoegd. Dus je kunt nog altijd films en andere dingen bekijken. En tijdens continentale vluchten is het vaak ook mogelijk om live televisie te kijken. Op die manier mis je dus bepaalde sportwedstrijden niet wanneer je in de lucht zit. En dat is wel zo fijn. Overigens is het wel zo dat niet de complete catalogus beschikbaar zal zijn tijdens de vluchten. De service wordt gelanceerd met shows als “The Morning Show,” “Dickinson” en “Defending Jacob”. Het is de bedoeling dat shows om de maand worden verwisseld.

The Morning Show Apple TV+
The Morning Show

Deze samenwerking op het gebied van Apple TV+ is niet de eerste keer dat Apple en American Airlines elkaar vinden. Vorig jaar werd al hetzelfde gedaan met Apple Music. Zonder dat je een speciaal Wi-Fi-abonnement nodig had op de vlucht kon je zodoende luisteren naar je favoriete muziek. Dan moest je nog wel een actief abonnement natuurlijk hebben.

Voor wie is dit bedoeld?

Tegelijkertijd kun je je vraagtekens zetten bij deze samenwerking rondom Apple TV+. Want voor wie is dit bedoeld? Mocht je echt de shows willen kijken, dan kun je voor een paar euro al een abonnement nemen en deze downloaden op je iPad of iPhone voor de momenten dat je in de lucht zit. Dan heb je vaak ook nog beter beeld dan wanneer je moet kijken op een schermpje van een vliegtuig. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
American Airlines biedt gratis Apple TV+ aan tijdens vluchten
Sluiten