Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 11 juli 2020

Weekend poll: wel of geen lader bij je nieuwe iPhone?

Er gaan al wekenlang geruchten dat Apple een stuk minder in de doos van de volgende iPhone doet. Niet alleen de EarPods zouden verdwijnen, maar ook de lader heeft naar verluidt zijn langste tijd gehad. Ook Samsung zou dit van plan zijn. Een nieuwe trend?

Waarschijnlijk heeft iedereen al wel meerdere laders in huis. Het is een stuk groener om niet honderdduizenden overbodige laders te produceren. Aan de andere kant verwacht je dat een smartphone van 1000 euro dat deze met accessoires in de doos wordt geleverd. Hoe denk jij erover? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niet, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: wel of geen lader bij je nieuwe iPhone?
Sluiten