Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 18 juli 2020

Weekend poll: gebruik je CarPlay?

Het seizoen voor lange autoritten is weer aangebroken. Apple kan ze wat comfortabeler maken met CarPlay. Je hebt op het dashboard toegang tot je favoriete navigatie-app, maar ook tot je muziek, podcasts en andere content van je iPhone.

Net als Apple Pay begon CarPlay klein met slechts een handvol fabrikanten als partner, maar de technologie wordt inmiddels breed ondersteund. Meer dan 500 auto’s zijn tegenwoordig compatibel met CarPlay, en vaak is er ook nog de mogelijkheid om achteraf een compatibele auto­radio te installeren. Gebruik jij CarPlay? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: gebruik je CarPlay?
Sluiten