Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 22 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

Vrienden reizen door Amerika om macOS Big Sur wallpaper na te maken

MacOS 11 Big Sur komt niet alleen met een hoop nieuwe functionaliteiten, maar uiteraard ook met een gloednieuwe wallpaper. Eentje die, zoals we gewend zijn van het bedrijf uit Cupertino, een waar plezier is voor het netvlies. En daar is Andrew Levitt het ook dit jaar weer mee eens.

Vorig jaar ging de YouTube en fotograaf met twee vrienden, Jacob Philips en Taylor Gray, op reis om alle standaard wallpapers van macOS Catalina na te maken. Dat was een groot succes en het is dan ook zeker geen verrassing dat het trio dit jaar weer op reis ging. Maar dan voor macOS Big Sur.

macOS 11 Big Sur wallpaper namaken

Andrew Levitt, Jacob Philips en Taylor Gray gingen na de WWDC conferentie direct aan de slag. Zonder enige voorbereiding vertrok het trio naar de Central Coast regio in Californië om de wallpapers van macOS Big Sur na te maken. En dat binnen zeven dagen.

In de video wordt duidelijk dat de opdracht dit keer moeilijker was dan de vorige keer. Iets dat voornamelijk komt doordat de standaard macOS Big Sur wallpaper zo’n 4000 voet boven de oceaan genomen is. Dat betekent dat de mannen een helikopter nodig hebben om er te komen. En dat zorgde voor een van de grootste toevallen die ze hadden kunnen bedanken: de piloot was namelijk wel heel bekend met de plek.

Dat succes was aanzienlijk groot, maar er waren ook zeker tegenslagen. Zo slaat een dikke laag mist al snel roet in het eten en lijken de eerste pogingen te mislukken. Maar hoe zit het met het eindresultaat? Is het gelukt en kunnen de mannen zich met opgeheven hoofd opmaken voor de volgende lancering?

Dat zie je in de onderstaande video van Andrew Levitt, Jacob Philips en Taylor Gray:

Wil je meer zien van macOS Big Sur dan alleen de wallpaper? Dan is dit overzicht met al onze artikelen over het besturingssysteem zeker aan te raden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrienden reizen door Amerika om macOS Big Sur wallpaper na te maken
Sluiten