Huub Everstijn
Huub Everstijn Nieuws 20 juli 2020
Leestijd: 1 minuut

Vergeleken: Systeemgeluiden in macOS Catalina en Big Sur

De interface van macOS 11.0 Big Sur is totaal vernieuwd. Maar dat is niet de enige grote verandering… Ook de systeemgeluiden van macOS hebben een facelift gehad in het nieuwste besturingssysteem van Apple. Bekijk deze video’s met systeem- en waarschuwingsgeluiden in macOS Catalina versus hun vervangingen in Big Sur.

YouTube-gebruiker Pomamitia heeft een paar video’s online gezet waarin zowel waarschuwings- als systeemgeluiden worden vergeleken tussen de twee besturingssystemen. De video’s zijn ideaal de oude en nieuwe geluiden te vergelijken, omdat ze ook de namen van Apple voor deze meldingen laten zien.

Naast een vergelijkende video van de systeemgeluiden heeft hij ook nog een video geplaatst, die de waarschuwingsgeluiden tussen Catalina en Big Sur naast elkaar zet.

De video’s geven je – naast alle vernieuwingen waar we al eerder over bericht hebben – een aardig idee van wat je kunt verwachten van de nieuwe systeemgeluiden die macOS Big Sur met zich meebrengt, wanneer deze dit najaar zal verschijnen.

Wat vind jij van de nieuwe geluiden?

Hoe vind je de bijgewerkte systeemgeluiden in Big Sur? Welke vind je beter, de bijgewerkte geluiden in Big Sur of hun klassieke tegenhangers in Catalina? Laat het rustig weten in de reacties hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Vergeleken: Systeemgeluiden in macOS Catalina en Big Sur
Sluiten