Vergeet die hele iPhone 12: dit iPhone 13 concept ziet er fantastisch uit

Door: Jelle van Es - 9 reacties
iphone 12 iphone 13 concept
(Afbeelding: ConceptsiPhone)

Dit najaar moet als het goed is de nieuwe smartphone van Apple uitkomen, die we voor het gemak de iPhone 12 noemen. En dat zal zeker niet de laatste smartphone van het bedrijf gaan worden.

Na de iPhone 12, mits Apple niet opeens een andere naam verzint, krijgen we uiteraard een opvolger in de vorm van de iPhone 13. Die is nog een flinke tijd van ons verwijderd, maar dat neemt niet weg dat het nu al leuk is om te kijken naar concepten die voor de nieuwe smartphone gemaakt worden

Een tof iPhone 13 concept

Goed, de iPhone 12 hebben we nog niet gezien, maar de verwachting is dat deze op het gebied van uiterlijk niet heel erg veel veranderingen door gaat voeren. Wellicht dat dus pas komt wanneer de iPhone 13 op de markt komt. Dit concept van ConceptsiPhone is wellicht iets te futuristisch, maar het zou zeker geen kwaad kunnen om te kijken naar wat er mogelijk is.

Dit concept voor de iPhone 13 draait voornamelijk om de curved screen dat om alle randen heen zit. Op die manier loopt het scherm daar ook door en kun je via digitale knoppen aan de zijkanten makkelijk apps openen of zoiets als de volume aanpassen. Maar de video stopt daar niet bij. Er wordt ook een concept getoond voor wat de Pro-versie doet. Deze laat het scherm ook op de achterkant doorlopen, waardoor het helemaal een futuristische geheel wordt. En in de video zien we ook een AirPower-mat voorbij komen. Alles bij elkaar opgeteld is het tof, maar de kans dat zoiets gaat gebeuren is klein. Wellicht dat we dit soort dingen pas een paar jaar na de lancering van de iPhone 12 gaan zien.

Eerst de iPhone 12 dus

Eerst maar even wachten wat Apple precies gaat doen met de iPhone 12. De verwachting is nog altijd dat deze later dit jaar wordt onthuld en dat er vier modellen voor verschijnen. Wil je er meer over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Pixeldude

  Denk dat we dit ook kunnen vergeten.

 • Profielfoto
  AT024

  Lijkt me niet echt nuttig zulke icoontjes aan de zijkant. Raak je per ongeluk ze aan dan gaan ze openen. Beetje Android/Samsung effect.

 • Profielfoto
  Willem

  Ik vind dit altijd zulke onzin berichten.

  Jaren geleden continue renders met geprojecteerde keyboardjes. Nooit in het echt gezien.

  En “wat mogelijk is”? Een smartbar op de zijkant. Nou nou.. poe hee, wat een fantasie.

 • Profielfoto
  Dick de Roos

  Met die zenuwemuziek is menigeen al afgehaakt.

  Nog afgezien van het gekunstelde concept. Waarom zou ik het scherm aan de zijkant willen?

  En aanraakknoppen aan de zijkant lijkt mij ook niet handig.

  Kortom: flauwekul.

 • Profielfoto
  Rickje

  De Touchbar is ook al zo’n daverend succes. Laten we dit vooral toepassen op de zijkant van de iPhone, zodat niemand maar blind het geluid harder of zachter kan instellen.

 • Profielfoto
  RW076

  Gauw een 12 kopen*, dit is echt niet wat ik wil.

  *Ik weet dat ie er nog niet is.

 • Profielfoto
  VxP

  Hoewel het design niet helemaal mijn ding is, vind ik dit soort videos ontzettend knap gemaakt.

  Weet iemand met welke software dit gemaakt wordt?

 • Profielfoto
  roelatmac

  dan kun je knappe filmpjes maken, zet je er vervolgens muziek onder waar de helft van de kijkers bij wegloopt, en dan maak je het nog veel te lang ook.

 • Profielfoto
  Double_UK

  VxP op 24 juli 2020 21:11
  Hoewel het design niet helemaal mijn ding is, vind ik dit soort videos ontzettend knap gemaakt.

  Weet iemand met welke software dit gemaakt wordt?

  Grote kans dat het in Blender is gedaan (gratis te downloaden). Op zich leuk gemaakt maar ik zie nog wel ruimte voor verbetering. De houtnerven bijvoorbeeld lopen dwars op de planken en lopen vervolgens door op de planken die ernaast liggen  ;-)