Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 24 juli 2020

Vergeet die hele iPhone 12: dit iPhone 13 concept ziet er fantastisch uit

Dit najaar moet als het goed is de nieuwe smartphone van Apple uitkomen, die we voor het gemak de iPhone 12 noemen. En dat zal zeker niet de laatste smartphone van het bedrijf gaan worden.

Na de iPhone 12, mits Apple niet opeens een andere naam verzint, krijgen we uiteraard een opvolger in de vorm van de iPhone 13. Die is nog een flinke tijd van ons verwijderd, maar dat neemt niet weg dat het nu al leuk is om te kijken naar concepten die voor de nieuwe smartphone gemaakt worden

Een tof iPhone 13 concept

Goed, de iPhone 12 hebben we nog niet gezien, maar de verwachting is dat deze op het gebied van uiterlijk niet heel erg veel veranderingen door gaat voeren. Wellicht dat dus pas komt wanneer de iPhone 13 op de markt komt. Dit concept van ConceptsiPhone is wellicht iets te futuristisch, maar het zou zeker geen kwaad kunnen om te kijken naar wat er mogelijk is.

Dit concept voor de iPhone 13 draait voornamelijk om de curved screen dat om alle randen heen zit. Op die manier loopt het scherm daar ook door en kun je via digitale knoppen aan de zijkanten makkelijk apps openen of zoiets als de volume aanpassen. Maar de video stopt daar niet bij. Er wordt ook een concept getoond voor wat de Pro-versie doet. Deze laat het scherm ook op de achterkant doorlopen, waardoor het helemaal een futuristische geheel wordt. En in de video zien we ook een AirPower-mat voorbij komen. Alles bij elkaar opgeteld is het tof, maar de kans dat zoiets gaat gebeuren is klein. Wellicht dat we dit soort dingen pas een paar jaar na de lancering van de iPhone 12 gaan zien.

Eerst de iPhone 12 dus

Eerst maar even wachten wat Apple precies gaat doen met de iPhone 12. De verwachting is nog altijd dat deze later dit jaar wordt onthuld en dat er vier modellen voor verschijnen. Wil je er meer over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Vergeet die hele iPhone 12: dit iPhone 13 concept ziet er fantastisch uit
Sluiten