Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 22 juli 2020

Nieuwe AirPods en AirPods Pro verschijnen mogelijk pas in 2021

Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes, dan ben je bij de ‘gewone’ AirPods en de AirPods Pro aan het goede adres. Zeker nu deze laatsten voor 209 euro te koop zijn. En wanneer je wacht op een opvolger, dan moet je waarschijnlijk iets langer wachten.

Volgens een nieuw rapport van DigiTimes is Apple nu van plan om de nieuwe AirPods vanaf het eerste helft van 2021 van de band te laten rollen. De nieuwe AirPods Pro volgen dan in het tweede half jaar van 2021, waardoor je het dus voorlopig moet doen met de bestaande modellen.

Nieuwe Apple AirPods en AirPods Pro komen later

In eerste instantie was het de bedoeling dat de nieuwe generatie Apple AirPods eind dit jaar zouden komen en de AirPods Pro dan begin 2021. De verschuiving met een half jaar laat alles te maken te hebben met de huidige onzekere tijden die maar aanblijven, waardoor productie en vraag een probleem blijft. In een eerder rapport liet de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo al weten dat de derde generatie Apple AirPods er anders uit zouden komen te zien. Ze zouden meer gaan lijken op de Pro-versie, zeker wanneer het aankomt op de manier waarop je ze in-ear draagt.

AppleCare + AirPods
Ideaal voor wanneer je geen earbuds wilt

Deze nieuwe generatie Apple AirPods zouden overigens geen upgrades krijgen op het gebied van functies. Zo blijft noise cancellation iets dat exclusief gekoppeld blijft aan de Apple AirPods Pro. Maar doordat ze er iets anders uitzien, zouden menen in je omgeving wel kunnen denken dat je de Pro’s draagt, mocht dat belangrijk voor je zijn. Wat de nieuwe Pro’s gaan doen qua vernieuwing, dat is nog gissen. Wellicht dat ze te maken krijgen met een batterij die langer meegaat of dat je nog minder geluiden van buitenaf binnen krijgt

Voorlopig dus geen upgrade

Voorlopig is de Apple AirPods Pro dus het beste wat je kunt krijgen op het gebied van draadloze Earbuds van Apple. Wil je meer lezen over dit product? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe AirPods en AirPods Pro verschijnen mogelijk pas in 2021
Sluiten