Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 24 juli 2020

Gelekte foto toont nieuwe gevlochten Lightning kabel voor de iPhone 12

Op Twitter deelt leaker Lovetodream een foto van, wat lijkt, een nieuwe Lightning kabel. In de tweet is te lezen dat het om de oplaadkabel van de iPhone 12 gaat, die voorzien is van een upgrade.

Er is veel te doen geweest over de oplader, de oplaadkabel en de oortjes van de iPhone 12. Het gerucht gaat dat Apple dit jaar alleen nog maar een oplaadkabel in de verpakking stopt. Al is deze dus wel voorzien van een nieuw ontwerp.

Gevlochten Lightning kabel voor iPhone 12

De afbeelding hieronder laat zien dat er twee verschillende kabels zijn. Beide kabels zijn gevlochten. Daarnaast zijn beide kabels ook voorzien van een USB-C uiteinde aan de ene kant en een Lightning Connector aan de andere kant.

Op Twitter liet L0vetodream weten dat de zwarte kabel niet voor de iPhone 12 is. Deze kabel is afkomstig van de iMac Pro, die dus mogelijk ook zo’n soort kabel krijgt. Best jammer, want een zwarte kabel ziet er naar ons idee wel heel goed uit.

L0vetodream heeft inmiddels een aardige reputatie opgebouwd als het op Apple-lekken aankomt, dus wat dat betreft is het nieuws het noemen waard. Zeker, omdat dit niet de eerste keer is dat we iets te horen krijgen over een gevlochten kabel voor de iPhone 12.

iPhone 12 lighting kabel
De nieuwe kabel?

Eerdere berichten

Vorige week schreef collega Thomas een artikel over de tweet van DuanRui. Op Twitter liet de persoon ook al iets los over de oplaadkabel van de iPhone 12. Daar kwamen ook al foto’s bij kijken, die lieten zien dat het gaat om een Lightning kabel die gevlochten is.

Het enige probleem met deze nieuwe informatie is alleen dat de tweet, tijdens het schrijven van het artikel, verdwenen is. Het kan dus zijn dat L0vetodream ernaast zit of dat er in de tussentijd iets gebeurd is. Maar gezien dit de tweede persoon is die melding maakt van de komst van de kabel, is het nieuws wel zeker waard om te delen.

Het lijkt er overigens wel op dat Apple wederom voor een Lightning kabel gaat kiezen. Dit terwijl de rest van de markt inmiddels over is op USB-C. Zeker na alle ophef over het weghalen van de oplader, was het wel een mooi moment geweest om de overstap te maken. Maar dat lijkt er dus niet in te zitten.

Reageer op artikel:
Gelekte foto toont nieuwe gevlochten Lightning kabel voor de iPhone 12
Sluiten