Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 29 juli 2020

Deze glazen Apple Store in Thailand ziet er waanzinnig uit

Over de hele wereld vind je overal wel een Apple Store. Het zijn winkels die vaak gebouwd of ingericht worden op drukbezochte plekken en waarbij architectuur een belangrijke rol speelt.

Deze week wordt er in Thailand een gloednieuwe Apple Store geopend. En daarvan hebben we nu de beelden, waaruit andermaal blijkt dat Apple weet hoe je een opvallende winkel neerzet.

De glazen Apple Store in Thailand

Via een persbericht laat Apple weten dat de Apple Store aankomende vrijdag wordt geopend. De naam van de winkel wordt de Apple Central World. Het gaat om de tweede winkel in het land en de grootste van de twee. Hij is te vinden in de Thaise stad Bangkok in het Ratchaprasong-district. Opvallend aan de winkel is het feit dat hij de buitenkant volledig van glas is. Op die manier is het moeilijk om de winkel over het hoofd te zien.

Heel veel glas

Wanneer je de Apple Store bezoekt, zijn er twee verdiepingen, die via een glazen trap in het midden met elkaar in verbinding staan. Ook is er een lift in de winkel aanwezig. Je hoeft overigens niet via de begaande grond de winkel te betreden. Ook de eerste verdieping is te bereiken via de Skytrain, wat de grootste shopping mall van de stad is. Mocht het weer aangenaam genoeg zijn, dan kun je ook buiten op een bankje met vrienden chillen, mits je in deze tijden natuurlijk genoeg afstand van elkaar houdt.

Voorlopig alleen op afspraak

Overigens is de kans klein dat er aankomende vrijdag allemaal lange rijen zijn te vinden voor de Apple Store. Voorlopig ben je namelijk alleen welkom op afspraak. Dit in verband met het coronavirus, dat ook in Thailand aanwezig is. Hieronder nog een paar extra kiekjes die Apple van de nieuwe winkel uit heeft gebracht. Wil je meer lezen over dit soort winkels? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

De glazen trap
Ruimtes voor lessen
Diverse apparaten om te testen
Apple Store Thailand
Buiten met je vrienden chillen
Reageer op artikel:
Deze glazen Apple Store in Thailand ziet er waanzinnig uit
Sluiten