Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 16 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

Film met Justin Timberlake in de hoofdrol komt naar Apple TV+

Apple TV+ blijft maar nieuwe films en series presenteren. Dit keer is Palmer aan de beurt. De hoofdrol is voor Justin Timberlake.

Apple lijkt maar niet op te houden met het noemen van nieuwe producties voor Apple TV+.  Terwijl deze week al de deal naar buiten kwamen met Idris Elba, presenteerde het ook al de film Snow Blind. Vandaag komt er een nieuwe productie bij. De film Palmer zal binnenkort te zien zijn op de streamingdienst.

Justin Timberlake op Apple TV+

Palmer is een typisch Amerikaanse film die naar Apple TV+ komt. Het gaat dan ook over american football. De hoofdrol is voor Justin Timberlake. Hij speelt Eddie Palmer. Deze man is een voormalig-american football-ster die terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hij wil zijn leven weer terugvinden na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten. Thuis vindt hij echter niet zijn rust. Hij wordt op zijn geboortegrond geconfronteerd met conflicten uit het verleden. Hij zorgt voor een jonge jongen die is verlaten door zijn moeder.

Naast Justin Timberlake zijn er ook rollen voor Juno Temple, June Squibb en Alisha Wainright. Regisseur van de film is Fisher Stevens. Wanneer Palmer te zien is op Apple TV+ is nog niet bekend.

Verschillende grote titels

Apple komt met steeds meer grote films op haar dienst Apple TV+. Afgelopen weekend werd de film Greyhound gereleaset op de streamingdienst. Het bedrijf had 70 miljoen dollar over voor de productie van Tom Hanks. Toch is dat slechts het begin, aangezien Apple nog veel meer in de pijplijn heeft. Zo verschijnt de film Killers of the Flower Moon met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro en produceert Will Smith Emancipation.

Apple TV+ is op 1 november van het afgelopen jaar gelanceerd. Hoewel het aanbod op dit moment misschien wat karig is, komt er steeds meer bij. Met alle aangekondigde plannen kunnen we nog veel verwachten. De dienst krijg je een jaar gratis bij aankoop van verschillende Apple-producten. Ook kun je het los aanschaffen voor 4,99 euro per maand. Bij een studentenabonnement op Apple Music is Apple TV+ gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Film met Justin Timberlake in de hoofdrol komt naar Apple TV+
Sluiten